Foto bij OS6 || Niall Horan voor Lebanese 16+

Ik heb voor Niall gekozen -het mocht Niall of Zayn zijn- omdat hierna ook al een 16+ verhaal van Zayn komt.
Dit is trouwens ook het tweede 16+ verhaal over Niall maar toch!

‘Hallo mevrouw Horan’ zeg ik als ze de deur open doet en ze glimlacht. ‘Kom binnen Charlene, Emma is boven’ ik knik en trek snel mijn schoenen uit. Op mijn sokken sprint in naar boven. Ik ren de zoldertrap op terwijl ik twee treden tegelijk neem en storm Emma’s kamer dan in. ‘Char!’ gilt ze enthousiast en ik spring naast haar op het bed. ‘Hee Emma, wat doe je?’ ik kijk nieuwsgierig over haar schouder naar het beeld van de laptop. Bij het zien van het msn gesprek begin ik te grinniken. Ik kijk Emma aan en die wordt langzaam rood. ‘Hij is gewoon leuk’ piept ze blozend en ik grijns. ‘Je bent hopeloos verlieft’ zeg ik en ik rol even met mijn ogen. ‘Ik snap niet wat je in die gozer ziet, maar goed, zo lang die lief voor je is vind ik het goed’ ze kreunt. ‘Je klinkt net als mijn broer!’ roept ze en ik grijns. Als ik aan Emma’s broer denk wordt ik al rood, ik hoop dat ze het niet merkt. Dat ik al meer dan een jaar stiekem verliefd was op de jongen hoefde ze niet te weten, het was belachelijk en hij was onbereikbaar. Niall Horan… De jongen die menig meisjes hart sneller liet slaan. Een zachte zucht rolt over mijn lippen. Ik schrik op als Emma opeens met haar vingers voor mijn ogen knipt. ‘Shit, sorry wat zei je?’ stamel ik en ze lacht. ‘Jeetje waar zit jij met je hoofd’ zegt ze grijnzend en ik bloos. ‘Niks’ mompel ik en ze schatert van het lachen. Niall had ook zo’n lach. Meteen wil ik mezelf voor mijn hoofd slaan. Ophouden nu. ‘Niall komt vanmiddag thuis!’ zegt ze enthousiast en ik staar haar aan. ‘Ja ik vind het zo leuk! Hij heeft eindelijk een paar dagen vrij dus hij komt langs’ zegt ze enthousiast en ik knik snel, een vrolijke glimlach opzettend. ‘Jij hebt hem ook lang niet meer gezien toch? Een half jaar ofzo’ ik knik en ze glimlacht. ‘Je bent wel stil hoor, is er niets?’ ik schud snel mijn hoofd en glimlach. ‘Nee er is niets. Vertel eens over James’ zeg ik met een knik naar het laptopscherm. Ze lacht vrolijk en begint te vertellen. Perfecte afleiding.

‘NIALL!’ de stem van Maura, hun moeder, schalt door het huis en ik grinnik. ‘Oh Niall is er!’ gilt Emma enthousiast en ze rent de kamer uit. Ik glimlach nerveus en werp een blik in de spiegel. Ik duw mijn haar beter in model en loop dan iets rustiger naar beneden. Ik gun de familie ook even hun begroeting. Ik loop langzaam de laatste trap af en Niall kijkt verrast op. De helderheid van zijn ogen overvalt me, net als elke keer. ‘Oh. Hallo’ zegt hij glimlachend en hij loopt naar me toe. Hij steekt zijn hand uit die ik verbaast aan pak. ‘Ik ben Niall’ ik grinnik zachtjes. ‘Dat weet ik toch’ zeg ik en hij kijkt me verbaast aan. ‘Ik ben Charlene’ zeg ik en hij hapt verrast naar adem. ‘Echt waar? Jeetje! Wow sorry… ik eh.. herkende je niet’ stamelt hij en hij wordt een beetje rood. Ik grinnik en haal mijn hand even door mijn haar. ‘Maakt niet uit. Ik heb mijn haar geverfd’ zeg ik en hij grinnikt ongemakkelijk. ‘Komen jullie? Ik heb thee en taart!’ zegt Maura.

Niall's ogen beginnen te glinsteren als zijn moeder over taart begint en hij rent bijna naar de woonkamer. Emma en ik volgen hem grinnikend. Niall helpt zijn moeder met de thee en taart, ik verdenk hem er van dat hij dit alleen doet omdat hij dan eerder zijn taart heeft. Ik krijg een enorm stuk chocoladetaart in mijn handen en glimlach. 'Dankjewel' zeg ik zacht en Niall glimlacht even vriendelijk. Als we allemaal zitten beginnen we te praten. Niall verteld over de laatste gebeurtenissen met de band en vraagt ook over hoe het hier is. 'En jij Charlene, je bent verandert! Of nou ja, hoe ik je me herinner eigenlijk' zegt hij en ik haal mijn schouders op. 'Ik heb mijn haar bruin geverfd, maar verder heb ik niet het idee dat ik veel ben verandert' zeg ik aarzelend en Maura schud meteen haar hoofd. 'Niall heeft gelijk! Voor hem val het natuurlijk meer op, ik zie je elke dag. Maar je bent echt een stuk volwassener geworden in je gezicht' zegt ze en ik wordt een beetje rood. Ik haal onhandig mijn schouders op. Emma bekijkt me aandachtig en ook Niall en Maura houden me gevangen in hun blik. Ongemakkelijk? Nee joh!

'En jij? Ook tot over je oren verliefd op een of andere jongen? Net als mijn zusje?' ik grinnik even om Niall's woorden en schud dan zacht met mijn hoofd. 'Niet? Heb je geen vriendje?' 'Nope. En jij?' hij lacht. 'Ik heb ook geen vriendje' ik grijns. 'Had toch gekund? Maar zo bedoelde ik het niet' hij lacht hard en ik grijns. 'Het had gekund ja. Maar sorry, ik heb meer interesse in het vrouwelijke geslacht' ik grinnik even. 'En nee ik heb geen vriendinnetje' meld hij nog snel. Een warm gevoel verspreid zich door mijn lichaam en ik kan mezelf wel slaan. Alsof Niall mij ooit zo zou kunnen zien, hij was de broer van mijn beste vriendin en dan ook nog eens popster. Ik schud mezelf wakker en luister verder naar de gesprekken.

'Zullen we vanavond uit?’ Stelt Niall voor en Emma en ik knikken meteen. 'Leuk! Ik bel James even' ik rol me mijn ogen en knik dan. Niall en ik blijven achter en er valt een korte stilte. 'Gaat hij altijd mee?' ik schud mijn hoofd. 'Nee hoor, gelukkig niet' ik sla geschrokken mijn hand voor mijn mond. 'Hoe bedoel je?' vraagt hij verward en ik zucht. 'Ik mag hem gewoon niet zo. Maar ik heb gezegd dat zolang hij lief tegen d'r is dat ik doe alsof ik hem aardig vind' Niall schiet in de lach. 'Geweldig! Hoef ik me geen zorgen te maken om mijn kleine zusje terwijl ik weg ben' grijnst hij.
Zodoende stonden we 's avonds met zijn vieren klaar om te gaan. We besloten op de fiets te gaan, maar omdat mijn fiets thuis stond ging ik achterop bij Niall. Daar had ik zelf natuurlijk niet zo veel problemen mee. Met mijn ene hand houd ik me vast aan zijn jas als hij slingerend richting de stad fietst. We lopen de club in en Niall bied aan om drinken te halen. Hij kijkt me verrast aan als ik bier bestel maar geeft het wel door aan de barman. Ik klim op een barkruk en Niall laat zich naast me zakken. We zien Emma en James naar de dansvloer bewegen en ik zie dat Niall ze strak in de gaten houd. ‘Ik mag hem niet’ meld hij uiteindelijk en ik lach. ‘Welke jongen bij Emma in de buurt mocht je wel?’ hij lijkt even na te denken. ‘William’ ik lach. ‘Die was homo’ hij mompelt iets onverstaanbaars en haalt zijn schouders op. Ik lach en kijk weer even naar Emma en James. ‘Maar zo lang Emma gelukkig is’ zeg ik zacht en ik kijk even vanuit mijn ooghoeken naar Niall. Hoe kon ik zo rustig met hem praten?

‘Kom Char!’ gilt Emma en ze trekt me mee, James bij Niall achter latend. We dansen een tijdje tot iemand aan mijn arm trekt. Verbaast kijk ik op en meteen stap ik achteruit. ‘Dansen?’ vraagt de jongen grijnzend en ik kijk hem boos aan. ‘Wat doe je hier? Ga weg!’ mompel ik en hij grinnikt. ‘Niet zo boos, we kunnen toch gewoon dansen?’ hij probeert me dichter naar hem toe te trekken maar ik duw hem weg. ‘Kom op, ga weg’ snauw ik boos en hij grinnikt. Hij begint te dansen, en het is zo duidelijk dat hij dronken is. Ik kijk hem met opgetrokken wenkbrauwen aan. Ik schrik van twee armen rond mijn heupen en kijk op. Ik hap verrast naar adem als ik zie dat het Niall is. ‘Alles oke?’ fluistert hij zacht in mijn oor en de rillingen lopen over mijn rug. ‘Ja, Jack hier ging net weg, toch?’ ik kijk Jack glimlachend aan en die kijkt van mij naar Niall en weer terug. ‘Ja inderdaad’ mompelt hij en hij verdwijnt tussen de mensen. ‘Wie was dat?’ vraagt Niall terwijl hij me om draait en zijn armen weer om mijn middel slaat. Verward van zijn afwezigheid staar ik hem glazig aan. Ik sla mijn armen om zijn nek. ‘Jack, mijn ex’ antwoord ik dan en hij schud met zijn hoofd. ‘Niet meer aan denken, dit wordt een leuke avond’ zegt hij en ik wordt knalrood.

‘Heb je Emma nog gezien?’ vraagt Niall en ik schud mijn hoofd. ‘Nee ze ging drinken halen maar ze is niet terug gekomen’ hij fronst en kijkt rond. ‘Misschien is ze naar huis’ opper ik en hij kijkt me raar aan. ‘Alleen? En waarom zou ze dat niet zeggen?’ ik grinnik. ‘Niet alleen, met James. Oh misschien zijn ze wel naar James’ Niall blik wordt duister en ik lach. ‘Kom op, ze is 17’ hij kijkt me boos aan en ik grijns. ‘Ben jij altijd onschuldig dan?’ hij wordt knalrood en kijkt naar de grond. Ik glimlach en geef hem zacht een por met mijn ellenboog. ‘Nog even dansen?’ hij knikt en we begeven ons tussen de vele mensen. Hij legt zijn handen op mijn heupen, waardoor ik een beetje rood wordt. Zijn ogen boren zich in die van mij en ik slik. ‘Je bent echt een leuk meisje Charlene’ fluistert hij en ik wordt nog roder. ‘Vreemd dat ik dat nooit heb gezien’ zegt hij. Zijn ogen schieten naar mijn lippen en ik raak een beetje in paniek. Wat moest ik doen als hij me kuste? Hij bijt even op zijn lip en trekt me dan dichter naar zicht toe. Ik slik en het is alsof zijn blauwe ogen zich naar me toe trekken. Opeens drukken zijn lippen op die van mij en zijn we verwikkeld in een passionele kus. Het is alsof het nooit anders is geweest. Als zuurstof.

‘We gaan naar huis’ meld hij als hij me los gelaten heeft en ik staar hem alleen maar aan. Hij trekt me mee en pakt de fiets. Ik ga achterop zitten en sla mijn armen om zijn middel. Het is doodstil terwijl we het stuk naar zijn huis fietsen. De gedachten dwarrelen door mijn hoofd, wat moest ik hier nu mee? Hij gooit de fiets tegen het hek en ik kijk geschrokken op. ‘Stt’ sis ik en hij lacht even. Hij opent de deur en we sluipen zo stil mogelijk naar binnen. Zijn ouders sliepen beneden dus ik hoopte dat ze niet wakker werden. Hij trekt me mee naar boven en sleurt me bijna zijn kamer in. Ik kijk hem verlegen aan en hij glimlacht. ‘Ik ga nooit zo snel, maar op jou kan ik bijna niet wachten’ stamelt hij. Mijn ogen worden groter en ik laat de woorden tot me door dringen. ‘Maar… ik.. huh’ mompel ik verward en hij glimlacht. ‘Je bent de broer van Emma… is dat niet, raar?’ fluister ik zenuwachtig en hij pakt mijn hand. ‘Wil je niet?’ ik schud mijn hoofd. ‘Ik wil wel.. maar’ hij zorgt er voor dat ik niet verder praat door zijn lippen op die van mij te drukken. ‘Doe maar alsof ik geen familie ben van Emma’ mompelt hij nog. Dan drukt hij me zacht tegen de muur aan en kust me teder. Ik beantwoord zijn kus en zijn tong tikt tegen die van mij. Ik laat mijn handen door zijn blonde haar glijden en ril onder zijn aanrakingen. Hij laat zijn vingertoppen zacht langs mijn armen glijden en er ontstaat kippenvel. Als ik mijn handen langs zijn nek en hals laat gaan drukt hij me nog steviger tegen de muur aan. Ik zuig kort aan zijn lip en hij laat mijn lippen heel even met rust. Hij leunt met zijn voorhoofd tegen die van mij aan en kijkt me indringend aan. Ik bijt grijnzend op mijn lip en breng mijn handen naar zijn shirt. Ik trek hem uit en trek dan mijn eigen topje ophoog. Dan pas komt hij in beweging en hij legt zijn handen weer rond mijn heupen. ‘Je bent prachtig’ fluistert hij lief en ik bloos. Hij verwijdert mijn spijkerbroek en trekt me naar het bed. Hij legt me op mijn rug en kruipt over me heen. Hij kust me weer lang en ik peuter aan zijn broek. Hij trapt hem snel uit. Hij klikt mijn BH open en gooit hem weg. Een zachte kreun rolt over mijn liggen als hij een tepel teder in zijn mond neemt.
De rest van het voorspel verloopt vrij snel en dan liggen we naakt op elkaar. Zijn ogen houden mijn blik vast terwijl hij met een been mijn benen wat uit elkaar drukt. Hij drukt een tedere kus op mijn voorhoofd voor hij in me komt. Ik kreun en bijt zacht in zijn nek. Hij hijgt en begint te bewegen. Ik kantel mijn bekken meer naar hem toe en weer rollen er een paar korte kreunen over mijn lippen. Hij drukt zijn lippen in mijn nek en ik hijg. ‘Oh Niall’ kreun ik zacht en hij verplaatst zijn lippen naar mijn lippen. Met een luide kreun, die hij nog iets probeert te verzachten, kom ik klaar en hij volgt niet veel later. Hij hijgt en laat zich naast me vallen. Hij kijkt me aan en ik kijk terug. Zwijgend. Alleen onze versnelde ademhaling is te horen. Hij trekt de dekens over ons heen en ik nestel me tegen hem aan.

Reageer (4)

  • Hearthstone

    Ohgoh, ik kan me dit te goed voorstellen.. Me likes ma friends brother too ><'

    1 decennium geleden
  • SpecialMofo

    Awwwhhhh(H)

    1 decennium geleden
  • teamLarry

    I love it <3

    1 decennium geleden
  • Igneel

    jfgjiroeghurhguhgur. This is so freaking cute. I really, really LOVE it. I can't.. omfg. NIALL SEEEEEEEEKS. Haha, okay. Anyways. Ik vond het echt cute. :9~

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen