A goal is a dream with a deadline.

Woensdag 6 september 2006


~ Bill Kaulitz

Het was zwaar, de eerste schooldag. Maar qua mensen niet zo vervelend als vroeger. Er is geen een rotopmerking op iets gemaakt. Niet naar ons toe in ieder geval. Dat was wel een hele opluchting voor mij. Voor Tom ook wel, al laat hij het niet zo merken. Ook hij was bang dat het net als vroeger zou worden.
Langzaam prop ik mijn boterham naar binnen. Tom staat al op me te wachten, maar dat maakt me even niet uit. ‘Bill, de bus gaat over 10 minuten. Schiet op!’ Ik eet het laatste stukje op en trek mijn schoenen aan. Eigenlijk wou ik mijn hakken aandoen, maar Tom zei dat het beter was als ik mijn adidas schoenen aan zou trekken. Dan zou ik in ieder geval niet uitgelachen worden.
Ik trek mijn jas en pak mijn eastpak van de grond. Ik heb een donkere skinny jeans aangetrokken vandaag met daarop een shirt en een jack.
‘Doei mam!’ roep ik door het huis voor ik de deur dicht trek. Op een hoog tempo lopen Tom en ik naar de bus. Als we de bus missen moeten we bijna een half uur wachten op de volgende die bomvol zit. Tot nu toe hebben Tom en ik nog niet zoveel last gehad van fans en dat willen we graag ook zo houden.
Het is vandaag woensdag. We hebben nu dus een korte dag, gelukkig. Vanmiddag hebben we afgesproken met Georg en Gustav. Gewoon even gezellig met z`n vieren, als vrienden onder elkaar. Het afgelopen jaar bespreken en misschien ook nog wel wat nieuwe sounds bedenken. Even relaxen, alsof dat we normale jongens zijn.

Nieuw hoofdstuk
=
reacties en kudo`s!
(flower)

Reageer (5)

  • TomxMydrug

    Snel verder <3

    1 decennium geleden
  • jerasu

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Snel verder!
    x

    1 decennium geleden
  • AmenFashion

    Ocharme, kan hij zijn geen hakken aandoen =(

    1 decennium geleden
  • Raveness

    snel verder gaan hoor!!!

    (K)(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen