Foto bij Hp|| Cigarettes and Valentines|| GW 24

Rhine, Rose en Lucca lagen met zijn drieën in het gras op een heuvel achter Lucca haar huis. Lucca draaide zich op haar buik en steunde op haar ellebogen en keek naar Rose.
‘Zeg Rozieposie,’ begon ze met grote ogen,’ ga je morgen mee zwemmen in het meer? Rhine gaat ook mee.’
Rose zuchtte even. ‘Ik dacht heel even dat je ging vragen om iets verschrikkelijk goors te doen voor je.’ Zei ze met een grijns.
‘Nou dat wil ik ook nog best vragen hoor, we gaan de schuur opruimen.’ Lucca grijnsde breed bij het zien van Rose haar gezicht.
‘Echt waarom?’
‘Ik ga erin wonen.’ Zei Lucca en maakte met haar vingers twee aanhalingstekens rond wonen. ‘Maar dat zou mijn tweede vraag worden.’ Ze keek naar Rhine. ‘Help je ook mee?’
Rose en Rhine keken elkaar aan, ze wisten wat voor een bende het was in de schuur. Ze draaiden hun hoofden naar Lucca toe en haalde toen hun schouders op. ‘Is goed.’ Zeiden ze in koor terwijl ze Lucca en vreugde dansje zagen doen.
Ze keken met zijn drieën naar de schuur die een eind van hun huis afstond. ‘We gaan nog wel zwemmen he?’
‘Natuurlijk, ik heb het toch gevraagd?’

Lucca, Rhine en Rose keken naar de schuur die al voor de helft was ontdaan van troep.
‘Ik vind dat we een feest moeten geven als we klaar zijn.’ Zei Rhine en keek naar Lucca. ‘We gebruiken de troep die weg mag voor een vreugde vuur.’
Rose knikte en Lucca dacht na. ‘Oh waarom ook niet. Laten we de rest eruit halen en dan zijn we klaar. Dan geven we morgen wel dat feest, inrichten in toch zo gedaan. Mijn ouders hebben beloofd om dat te doen.’

Lucca keek naar de mensen die zich langzaam rond de schuur verzamelde. Ze grijnsde breed. ‘Ik wist niet dat zo veel mensen belangstelling hadden voor een feest.’ Zei ze met een grijns tegen haar twee vriendin voordat ze zich tussen de mensen mengde. Ze botste tegen een jongen op en glimlachte naar hem.
‘Sorry hoor.’ Zei ze en wilde weer verder gaan, naar de stapel toe. Hij pakte haar vast en draaide haar naar hem toe.
‘Geeft niet.’ Zei hij met een grijns en een knipoog.
Lucca haar benen bezweken bijna bij het zien van hem. Haar knieën knikten, en haar spieren leken wel gesmolten. Hij veranderde haar in een grote bol van hormonen die alle kanten opschoten.
‘Hi.’ Wist Lucca er uit te persen met een trillerige stem. Hij glimlachte alleen naar haar. Hij liet haar een rondje draaien en ving haar weer op. Lucca wist nog te seinen naar Rose en Rhine dat ze hem mochten aansteken, ze had het nu te druk met leuke jongens. Hij danste zachtjes met haar in het licht van het vuur. Haar gedachten werden verdoezeld met zijn heerlijke adem en zijn uiterlijk. Hij fluisterde zachtjes iets in haar oor en drukte zachtjes zijn lippen op die van haar.

Lucca werd met een glimlach wakker in haar nieuwe kamer. Naast haar, op matrassen op de grond lagen haar vriendinnen, ze wist niet veel meer van de avond. Alleen nog dat het leek of ze op een roze wolk zweefde. Ze giechelde even. De drank had zeker geholpen aan haar tijdelijke geheugen verlies maar ook de jongen. Ze ging recht op zitten. Wie was het eigenlijk geweest? Ze wist alleen nog dat hij heel erg knap was. Ze wist zijn naam niet, of de kleur van zijn ogen of de kleur van haar haren. Ze wist niet eens of hij bij haar op school zat. Ze sloeg zichzelf tegen haar voorhoofd. ‘Idioot.’ Mompelde ze en ging weer liggen.

Reageer (2)

  • Jozan

    mooi!
    snel verder<3

    1 decennium geleden
  • Rhine

    YESH, snel verder jij. :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen