Foto bij gedicht:eenzame jager

in de duisternis van de nacht
jaagt de eenzame jager
nergens welkom
gevreest

hij zoekt beschutting in de nacht
zoekt een betere wereld
ondangs alles

Reageer (1)

  • Snowfox

    ;)
    Geweldig!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen