The purpose of life is a life of purpose.

Dinsdag 5 september 2006


~ Bill Kaulitz

De lessen die dag zijn saai en het is pas middagpauze. Ik krijg ook maar de helft van de lessen mee. De rest van de tijd staar ik dromerig voor me uit. Met een zucht sta ik naast Tom, opzoek naar een vrije tafel. Nieuwe vrienden hebben we nog niet gemaakt, maar veel mensen komen ook niet naar ons toe. Af en toe vraagt iemand een handtekening en stelt een vraag, maar meer ook niet. Zou het komen omdat we beroemd zijn? Zouden mensen bang van ons zijn, omdat we beroemd zijn? Ik weet het niet. Ik wil het ook niet weten.

Onze volgende les is wiskunde. Ik heb altijd al een hekel gehad aan getallen en nu ik dit boek weer zie, lopen de rillingen al weer over mijn rug. Met een zucht loop ik naast Tom. We gaan achterin het lokaal zitten, bij het raam. Dan heb ik tenminste nog iets om naar te kijken. Het klaslokaal is zelf niet zo bijzonder. Voor ons zit het meisje wat vanmorgen bij ons in de bus zat. Zoals elke les zit ze weer alleen, maar ze lijkt er geen probleem van te maken.
Tijdens de les krijgt ze propjes naar zich toegeworpen. 10 in totaal, ik heb ze geteld. De eerste 2 opent ze nog, maar de rest blijft ongeopend op het tafeltje naast haar liggen. Ik heb medelijden met haar. Buiten is al lang niet meer zo interessant. ‘Bill, nee,’ sist Tom naar me. Met een zucht knik ik. Hij heeft gelijk. We zijn hier toch maar een jaartje waarna we weer gaan touren.
Ik krabbel wat woorden achter elkaar in mijn gloednieuwe wiskundeschrift. Tom kijkt met me mee. ‘Bill, kijk eens wat je opschrijft!’ Verbaasd kijk ik naar mijn schrift. Woorden, een zin. Dé perfecte zin om een songtekst mee te maken. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht. In mijn hoofd begint zich al wat te vormen en natuurlijk heb ik op dit moment weer geen kladblok bij. Dan moet mijn wiskundeschrift er maar aan geloven.

Degene die een reactie en een kudo achterlaten krijgen nog een koekje!
Ik ga jullie heus niet vetmesten hoor! [a]

Reageer (5)

  • TomxMydrug

    Koekje =D

    1 decennium geleden
  • jerasu

    Egoïstisch much? :(
    snel verder!

    1 decennium geleden
  • ICEaddiction

    Zielig voor dat meisje:S

    1 decennium geleden
  • AmenFashion

    Ik vind hun wel een klein beetje egoïstisch tegenover haar!

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Snel verder! (flower)
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen