Words will be just words, untill you bring them to life.

Dinsdag 5 september 2006


~ Bill Kaulitz

Met een zucht sloffen Tom en ik de school. Ik snap nog steeds niet hoe David ons dit aan kan doen. Ons weer naar school sturen. Mokkend gooi ik mijn boeken in mijn kluisje. Gelukkig hebben Tom en ik wel een kluisje vlak bij elkaar. Zonder Tom zou ik het zeker te weten niet redden. Ik ben als de dood dat het weer net zo wordt als vroeger. Dat we weer net zo gepest worden als voorheen. Tom had een idee om het dit keer anders te laten zijn. Om het anders te laten verlopen, beter. Geen gepest meer dit jaar. In ieder geval niet voor ons. Nee. Die tijd hebben we achter ons gelaten. Het is tijd voor verandering. Tijd voor iets nieuws en dat begint vandaag.

‘Wat hebben we als eerste?’ Ik haal mijn schouders op. Uit mijn broekzak vis ik mijn rooster. ‘Geschiedenis, bah.’ Tom pakt 2 boeken uit zijn kluisje waarna hij hem dicht gooit. ‘Ik snap het niet. Wat hebben we fout gedaan dat we terug naar school moeten?’ Ik haal mijn schouders op. Een goed antwoord kan ik niet bedenken. Soms is het beter om helemaal niks te zeggen.
Ik laat mijn blik door de gang glijden. Het is nog rustig. Er staat nog 1 meisje te praten met een of andere jongen die voorbij loopt. Volgens mij zit ze bij ons in de klas, maar ik zou het even niet meer weten. Het meisje wordt tegen de kluisjes geduwd als de jongen weg loopt. Het meisje sluit haar ogen en zucht even diep. Ik heb de neiging om naar haar toe te lopen, maar doe het niet. Als we niet gepest willen dit jaar, moet ik het niet doen. Dan is het hele plan nu al mislukt.
‘Ga je mee naar de aula Bill?’ Afwezig knik ik terwijl ik achter Tom aan loop.

Iedereen die een reactie en een kudo achterlaat krijgt een koekje!

Reageer (4)

  • jerasu

    SSSSSnel verder!!

    1 decennium geleden
  • japanesegirl

    bill moet helpen
    en ik krijg lief een koekje van je!(H)

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Snel verder! (flower)
    x

    1 decennium geleden
  • AmenFashion

    Maar dan verdien ik heeeeeel veel koekjes want ik reageer altijd! :9~:Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen