Gedicht:openbaring
de wereld opent
aan hen die zijn schoonheid
kunnen zien,willen zien
zij die dromen kennen,
een andere wereld bewonen
en toch op aarde leven
zij die weten,
in alles het goede zien
weten dat alles goed begon
- wolf-of-the-moon -
aan hen die zijn schoonheid
kunnen zien,willen zien
zij die dromen kennen,
een andere wereld bewonen
en toch op aarde leven
zij die weten,
in alles het goede zien
weten dat alles goed begon
- wolf-of-the-moon -
Reageer (2)
mooi (zoals al die andere)
1 decennium geledenIk snap het niet helemaal...
1 decennium geledenMaar het klinkt wel mooi