geen foto kunnen vinden

in het donker
verlicht door fakkels en kaarsen
als eer aan een vergeten godin
haar beeld vergaan
uit ons geheugen,uit ons leven

maar haar heilige plaats bestaat nog
waar haar geest huist
en je haar energie voelt

het vuur in de fakkels
en het licht van de kaarsen
bewijzen haar,die wij vergeten zijn,
een laatste eer

- wolf-of-the-moon -

Reageer (2)

  • Fennec

    howl...!

    1 decennium geleden
  • Snowfox

    Klinkt best zielig.
    Maar zoals altijd... mooi!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen