Gedicht:geest
gebazeert op dit plaatje van VF
de dood,
heeft haar gegrepen
zijn koude hand,heeft haar vast
zij,
niet in staat te ondsnappen
maar sterk genoeg om op aarde te blijven
samen,
zerven op die plek,
waar ze elkaar ontmoetten
tussen hemel en aarde
- wolf-of-the-moon
heeft haar gegrepen
zijn koude hand,heeft haar vast
zij,
niet in staat te ondsnappen
maar sterk genoeg om op aarde te blijven
samen,
zerven op die plek,
waar ze elkaar ontmoetten
tussen hemel en aarde
- wolf-of-the-moon
Reageer (3)
victoria Francés
1 decennium geleden*huilt naar de maan*
1 decennium geledenbeautiful
Best wel eng, maar alweer mooi!
1 decennium geleden