Foto bij O47.

lol dit gaat echt nergens over.
Where's the inspiration D: ?

POV Céline
Met een sweater van Harry, die veel te groot voor me is, kom ik de trap afgelopen.
Zayn zit met op de bank met zijn voeten op tafel, Louis is iets achterlijks in zichzelf aan het doen, en Liam is op zijn mobiel bezig. Als ik iets verder doorloop zie ik Niall en Elvira samen in de keuken staan. Niall staat met zijn rug tegen het aanrecht aan te leunen terwijl hij uit een pak sap drinkt.
Elvira is bezig met haar eieren zo goed mogelijk te bakken. Ze heeft door dat ik bij de keuken sta. 'Hee' zegt ze vrolijk. 'Lekker geslapen?' Ik knik, terwijl Elvira een ei uit de pan laat glijden en een nieuwe in de koekenpan gooit. 'Jij?' vraag ik. Elvira kijkt me lachend aan. 'Ja, ik ook. En deze vreetzak hier had honger, dus ik besloot eieren voor jullie allemaal te bakken. Toch Niall?'
Niall laat het pak van z'n mond zakken. 'And you know I didn't understand anything from what you just said?' vraagt hij.
'Just say yes, Niall' zeg ik. Niall haalt zijn schouders op en drinkt weer verder.
'Zal ik anders de tafel dekken?' vraag ik.
'Is goed' zegt Elvira, waarna ik aan Niall vraag waar de borden en het bestek liggen.
Ik kijk in het kasje waar Niall me naartoe heeft gewezen en haal er borden uit. Ik leg ze op de tafel en daarna pak ik het bestek.
Niet veel later komt Elvira aan met een bord met eiren en een zak brood.
Iedereen schuift aan nadat Louis een keiharde breakfast is ready! had geschreeuwd.

POV Elvira
'Those eggs were actually really good' zegt Liam, nadat hij zijn bestek op zijn bord heeft neer gelegd. 'Thank you'
'Sooo, what are we going to do today?' zucht Zayn terwijl hij iedereen aan kijkt.
Niemand geeft echt duidelijk antwoord, maar opeens komt Louis met het idee om te vragen of Eleanor en Danielle langs willen komen.
Iedereen stemd in en besluit om zich aan te gaan kleden.
De tafel afruimen komt later wel, toch?

Als iedereen in de juiste kamer is verdwenen ga ik weer op het bed van Niall zitten. 'Liam was right. You are a good cook' zegt hij. Ik kijk hem met een spottende blik aan. 'The fact that I can make nice eggs doesn't mean I'm a good cook'
Glimlachend doet Niall zijn kast open. 'What should I wear today?' vraagt hij, terwijl hij zucht en zich omdraait naar mij.
'Don't ask me. You have to wear what you want. And don't forget that it's january, so don't wear a t-shirt'
Niall draait zich weer om en begint door de stapeltjes kleding te zoeken.
'We should go in matching clothes today' zegt Niall oppeens.
Ik begin te lachen en trek mijn tas naar me toe. 'Okay, let's take a look in my bag and you closet!' roep ik vrolijk.

POV Harry
Ik trek snel wat kleding uit mijn kast. Céline loopt in haar tas te zoeken naar kleding. Van meisjes snapte ik soms echt niks, en al helemaal niet op dit moment. Ze zou hier twee dagen blijven, dus waarom zou je kleding voor een week mee nemen?
'I guess I have all my clothes right now' zegt Céline terwijl ze opstaat en een pluk haar uit haar gezicht veegt.
'Finally' zeg ik lachend. 'Who's going to shower first. Me or you?' vraagt ze aan me.
Even denk ik na. 'What do you think about going togheter?'
Er verschijnt een lach op haar gezicht, waar door ik vanzelf ook moet lachen.
'Is this a yes?' vraag ik, waarop ze begint te knikken.
We lopen achter elkaar mijn slaapkamer uit en lopen de badkamer in. Aan het geluid van beneden te horen zijn Liam, Louis en Zayn al klaar met alles.
Ik heb geen idee wat Niall en Elvira allemaal aan het uitspoken zijn, maar ik hoorde net wel gelach uit de kamer komen.
Ik draai de badkamer deur op slot. Eigenlijk doen wij alles in een andere volgorde. De meeste stelletjes beginnen met bij elkaar slapen, douchen, verder gaan dan zoenen en dan het hebben van seks.
Wij begonnen met seks, sliepen daarna bij elkaar en gaan nu douchen. Maar ach, wat maakt het uit? Iedereen doet het op zijn eigen manier, en zo voelde het goed.
Nu pas had ik de tijd om haar te bestuderen. Gister had ik dat niet echt gedaan, alles ging te snel. Ik laat mijn ogen van boven naar beneden over haar lichaam glijden, om daarna vervolgens weer naar boven te gaan en recht in haar ogen te kijken. Ik glimlach en ze glimlacht terug.
Daarna draai ik de kraan open en we stappen beide de douchecabine in.
Céline pakt éen van de vele flessen die in de douchecabine staan. 'Turn around' zegt ze zacht en ik doe wat ze zegt.
Ik voel hoe haar handen zorgzaam de douchegel over mijn huid verdelen en hoe ze daarna het schuim met de douchekop er weer afspoelt. Ik draai me weer om en geef haar een voorzichtig kusje op haar mond. 'It's my turn now' zeg ik, en ik pak ook éen van de flessen en begin haar in te smeren.

POV Niall
Terwijl Elvira zich voor de spiegel staat op te maken heb ik, na haar de kieteldood te hebben gegeven, haar iPhone bemachtigd.
Nu alleen de code nog zien te kraken. Ik probeer verschillende dingen maar ik raad hem net. 'It so easy, Niall' zegt ze lachend. 'I don't get why you still didn't got the password'
Verslagen laat ik me achterover vallen. Wat was er nou zo makkelijk wat ik met gemak kon raden? 1234 was fout, 4321 was fout. De gemakkelijkste code die iedereen had, 0000 was het ook niet.
Het moest iets zijn wat makkelijk was voor mij. Maar wat? Ik had mijn eigen geboorte datum nog niet geprobeerd. Langzaam typte mijn vingers 1309 in. En tadaaa, de telefoon ontgredelde. Een zachte yes klonk uit mijn mond. Ik ging naar de map foto's. Voor ieder van ons had ze een map. Heel even was ik vergeten dat ze een fan was. Ik scrolde even door haar foto's , totdat haar telefoon begon te trillen. Het was een bericht van Céline, dat zag ik al, maar het was in het Nederlands geschreven. Het enige wat ik eruit op kon maken waren de namen Eleanor en Danielle. 'I guess Eleanor and Danielle are here' zeg ik.
Elvira begint de makeup op te ruimen. 'How do I look?' vraagt ze.
'Lovely, as always' zeg ik. 'And I like the fact that we are both in red today'
Ze begint te lachen. 'Me too'
Ik pak haar hand vast en trek haar de kamer uit. 'Let's go to downstairs'

-

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen