You've always had the power right there in your shoes, you just had to learn it for yourself.

Dinsdag 5 september 2006


~ Mila Adams

Met een opgeluchte zucht stap ik de bus in. Het is, zoals ik gehoopt had, niet druk in de bus. Er zit een oude man in en 2 jongens met grote zonnebrillen en mutsen op in de bus. De jongens zitten weggedoken in een van de bankjes achterin in de bus. Alsof ze niet gezien willen worden. De kriebels die over mijn rug lopen laten me besluiten om voorin te gaan zitten, ver weg mogelijk van de jongens.
Erg vol wordt de bus niet. Hier en daar stappen enkele vroege leerlingen in of wat oudere mensen. Op school is het ook niet druk. Niet gek als je bedenkt dat de bel pas over 20 minuten gaat. Langzaam loop ik naar mijn kluisje. Dit is al mijn hele schoolperiode mijn kluisje. Het zit op de perfect plek. Op een rustig plek en op de goede hoogte.
Met mijn hand ga ik door mijn haar, in de hoop het een beetje goed te leggen. Een hopeloze poging, al zeg ik het zelf. Ik leg de boeken die ik niet nodig heb in mijn kluisje. Dat scheelt weer een hoop gewicht in mijn tas.
‘Ha jij ook weer terug?’ Ik draai me vragend om. ‘Ik had niet gedacht dat je nog terug zou komen, na vorig jaar.’ Vorig jaar, ik wil er niet meer aan denken. Ik heb het al verbannen. Vorig jaar heb ik al ver weggestopt in mijn geheugen.
Voor ik het door heb, wordt ik al weer tegen de kluisjes geduwd. Een zucht verlaat mijn mond. Niks is er verandert. Helemaal niks. Alles is nog steeds hetzelfde als voorheen.

Laten jullie reacties en kudo`s achter?
Dat motiveert me enorm om verder te gaan schrijven <3

Reageer (5)

  • japanesegirl

    arme kind!

    1 decennium geleden
  • jerasu

    SNel verder!
    xx

    1 decennium geleden
  • AmenFashion

    Arme meid!!! o.O

    1 decennium geleden
  • TomxMydrug

    Mila moet Bill en Tom ontmoeten, maar ik denk wel dat dat de bedoeling zal worden??? ;D

    Snel verder <3

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Arme Mila!
    Snel verder!
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen