Gedicht:dromen
het is goed,
de wereld slaapt,
droom maar,
beleef de dromen,
die je geest je schenkt,
weltrusten.
- wolf-of-the-moon -
de wereld slaapt,
droom maar,
beleef de dromen,
die je geest je schenkt,
weltrusten.
- wolf-of-the-moon -
Reageer (2)
^^deze vindt ik leuk
1 decennium geledenleuk
1 decennium geleden