Foto bij gedicht:ganzenveer

geschreven in oude tijd,
met emotie van de schrijver,
die de veer vasthield,
die het schreef
tot de inktpot leeg was
en het perkament vol was


- wolf-of-the-moon -

Reageer (1)

  • Snowfox

    Mooi
    en het gaat niet over wolven, niet verwacht

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen