Foto bij gedicht:wolvenogen

hebben de leuk van trouw
amber
helder als barnsteen
sprekend
als in een taal

de ogen van de wolf
zijn net als die van ons
aleen anders gekleurd
maar in de wereld van de wolf
bestaat geen kleur


- wolf-of-the-moon -

Reageer (4)

  • KIMJIWON

    WOOOOOOW! super mooi!

    1 decennium geleden
  • Feanor

    wolf achtig mooi

    1 decennium geleden
  • Fennec

    ^^ ook mooi ^^

    1 decennium geleden
  • Snowfox

    Mooi

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen