Foto bij gedicht:Rust

rust kent vele vormen,
vind de vorm die bij jou past.
vind rust...

als rennende wolf.
rennend voor het rennen.
zonder zorgen.
heeft vandaag gegeten,
morgen ziet ie wel.

als de snorrende kat.
lekker op een warme bank.
zonder zorgen.
voledig ondspannen.
kroelend met de baas.

als de dobberende zwaan.
drijvend op de gladde spiegel
zonder zorgen
gelukkig met 1 stukje brood.
maar toch alert

als jezelf
zoals jij
zonder zorgen
kan zijn



- wolf-of-the-moon -

Reageer (2)

  • Fennec

    Ohhhhhh! mooi!
    super, COT & HOOL!
    x

    1 decennium geleden
  • Snowfox

    Mooi!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen