Open your eyes to discover your own fairytale

Maandag 4 September


~ Bill Kaulitz

‘Mam we zijn er weer!’ Tom en ik strompelen het huis in met de stapels boeken in onze handen. We lopen gelijk door naar de keuken waar we de boeken op tafel laten vallen. Ze zijn veel te zwaar om nog langer vast te houden. Ik heb nu al geen zin in het komend schooljaar. Tom legt zijn boeken naast die van mij neer en laat zich op een stoel zakken. Mam komt ons verwelkomen en drukt bij ons allebei een kus op onze wang. ‘En, leuke klas?’ Ik brom wat en kijk Tom aan. Ik heb geen idee wat ik van deze klas zou moeten verwachten. Tom haalt zijn schouders op. Hij denkt er hetzelfde over als ik.
‘Nou, jongens, ga even die boeken kaften. Ik kom jullie zo wel even hebben. Vanmiddag komt er visite langs.’ Met een lach op haar gezicht loopt ze naar de keuken. ‘Jullie ook koffie?’
‘Lekker!’ zeggen we synchroon.

Rond 4 uur in de middag gaat de bel. Vrolijk ren ik naar de deur en open die. ‘Georg! Gustav!’ lach ik vrolijk en geef ze een vriendelijke box. Ik laat ze binnen en praat volluit tegen ze. Zodra ze Tom zien feliciteren ze hem gelijk. We gaan in de woonkamer zitten. Mam komt binnen en vraagt welke taart we willen.
Nog voor we de taart gehad hebben overhoren ze ons over onze eerste schooldag. Ze weten hoe erg we school haatte vroeger. Het viel nog wel mee, maar het jaar is nog niet om. Het kan altijd nog erger worden. Nadat Georg en Gustav Tom en mij hebben uitgehoord, horen we hen uit. Hun dag was ongeveer hetzelfde als die van ons.
Mam komt binnen met elk voor ons een stuk taart en een glas cola. Het onderwerp school laten we achter ons zodra we aan de taart beginnen. David belt nog even om ons te feliciteren en aan het einde van de middag komt de familie ook binnen om ons te feliciteren.
Die avond stappen Tom en ik gedwongen vroeg in ons bed. Mam stuurde ons naar bed nadat de familie weg was. Morgen moeten we naar school. Echt school. Een hele dag in een duf klaslokaal zitten en luisteren naar wat de leraren te vertellen hebben. Bah. Ik weet weer meteen waarom ik een hekel had aan school. morgenmiddag moeten we naar de studio. David wil iets bespreken omtrent school. Bah, we zijn nog geen eens begonnen en er worden al dingen besproken.

Omdat dit een extra lang hoofdstuk is, krijg ik dan ook extra veel reacties en kudo`s? <3

Reageer (6)

  • TomxMydrug

    Snel verder <3

    1 decennium geleden
  • SilverSoul

    Snel verder! (:

    Xx

    1 decennium geleden
  • Mikrokosmos

    verder!

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Ocharme!
    Snel verder!
    x

    1 decennium geleden
  • jerasu

    Och och ik voel helemaal met ze mee, school is gewoon vreselijk :(
    Snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen