De weken vlogen voorbij en Sanne en Demy waren er inmiddels achter gekomen dat de vrienden van mijn broer One direction waren. Ik had het alleen hun mogen vertellen en ze moesten dan ook echt hun mond houden. Mijn broer zou me vermoorden als ze iets zouden zeggen. De laatste weken ging ik heel veel met de 'on direction' jongens om. Vooral met Liam en Louis. Louis was een soort van 2e broer voor mij geworden niet dat mijn broer dat zo geweldig vond. Ook ben ik erachter gekomen hoe grappig ze zijn en dat Niall in het echt inderdaad veel eet. Daar is dus niets mee gelogen dacht ik bij mezelf.

Maar goed het was zomervakantie en Demy en Sanne gingen mee op vakantie. Mijn broer was nog boos geworden op mijn moeder maar uiteindelijk mocht Emily ook mee. Wat zou dit een leuke vakantie worden met haar maar niet heus. Ik had hem chagerijnig aangekeken maar hij keek alleen maar boos terug. Hij wist inmiddels dat ik haar haatte en hoe ze deed tegen mij maar hij wou het niet geloven. Ik had boos naar hem geschreeuwd dat hij toch altijd haar kant zou kiezen en was boos weggelopen.

- een week later -
Vandaag was het zo ver, we gaan op vakantie. Met een grote glimlach op mijn gezicht zette ik mijn koffers in de auto en we reden naar Schiphol. Jaa koffers je hebt het goed gelezen. Ik kon niet kiezen wat ik mee moest nemen dus ik besloot met 2 koffers te gaan. Wat ook niet anders kon want we zouden 5 weken blijven. Iedereen had mee betaald daarom kon het. Ik zit in de auto een beetje uit het raam te staren totdat ik me broer opeens 'YES' hoorde roepen. Ik en mn moeder keken hem vragend aan. 'Nou' begon hij gelijk, 'Liam, Zayn, Harry , Louis en Niall gaan naar hetzelfde vakantie park als ons' zei hij met een big smile. Ik keek hem met grote ogen aan maar iets in me zei dat dit de leukste vakantie ooit zou worden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen