POV Elvira
De gesprekken van de jongens en Céline gaan compleet langs me heen. Ik denk aan heel iets anders. Ik denk aan Bella, Rosie, Claire en Kylie. Het waren zulke aparte meisjes. Bella, Rosie en Claire die zo overdreven vrolijk waren, en dan Kylie, die op een duister meisje lijkt, en dan opeens ook zo vrolijk doet. Ik weet gewoon dat er iets aan die meisjes niet klopt. Maar ik weet nog niet wat. Ik voel hoe Louis de auto achterwaarts in parkeert, en we stappen allemaal uit.
‘Where did you guys go’? vraag ik aan Liam, Zayn en Louis als we met ze alle verspreid op de bank zitten.
´We went to the park first and after that we had a milkshake at Milkshakecity´ zegt Liam.
‘And where did you go?’ vraagt hij daarna.
Niall begint te wenkbrouw wiebelen. Iedereen begint te lachen‘We know enough’ zegt Zayn.
Ik glimlach flauwtjes en begin een beetje gapen. ‘You’re tired, aren’t you?’ vraagt Niall. Ik knik.
‘Zal ik met je mee gaan naar boven, El?’ vraagt Céline, die onderuitgezakt naast Harry zit.
‘Ja, is goed’ antwoord ik. Céline staat ook op. ‘We are going to sleep boys, goodnight’ zegt Céline. ‘I’m coming later!’ roept Niall nog. We lopen de trap op en pakken allebei onze spullen, waarna we naar de badkamer lopen.
Terwijl ik met een watje in m’n oog sta te wrijven en mezelf in de spiegel sta te bekijken komt opeens weer in me op dat ik nog met Céline moest praten over vanmiddag.
‘Ik wil nog steeds weten wat jij allemaal hebt uitgespookt vanmiddag’ zeg ik lachend.
Céline begint te blozen en wend haar blik van me af.
‘Is het zo erg? Kom op, ik mag toch wel weten wat er is gebeurt?’
Ze negeerd mijn vraag en doet met een grijns tandpasta op haar tandenborstel.
‘Hallo, aarde aan Céline’ probeer ik nog. ‘Geef nou maar gewoon toe dat je heel wat verder dan zoenen ben gegaan in die kamer’
Céline glimlacht.
‘Is dit een ja?’ vraag ik. Ze knikt en ik kan het niet laten om te lachen en te wenkbrouw wiebelen.
Als we de badkamer uitlopen wensen we elkaar weltrusten en we lopen allebei een andere kamer in. Zij die van Harry, ik die van Niall.
Ik gooi mijn tas ergens in een hoek en ik ga op de rand van het bed zitten. Ik zucht en laat mijn hand rustig over het dekbed glijden. Ik was dood moe, maar ik wilde nog niet gaan liggen als Niall er nog niet was.
Ik raak even weg in gedachten als de deur van de kamer opeens open gaat. ‘Hey, I thought you were already asleep ’ zegt de blonde jongen die in de deuropening staat. ‘No, I’m still awake as you can see’ zeg ik lachend. Niall loopt naar zijn kast en haalt er een shirt en een broek uit. Hij begint zich om te kleden en ik moet gewoon kijken hoe hij zijn trui over zijn hoofd trekt. Ik lach een beetje in mezelf, ook omdat Niall niet doorheeft dat ik kijk.
‘Going to brush my teeth, be right back’ zegt Niall. Hij loopt de kamer uit en ik loop even naar mijn handtas om te kijken of ik nog een sms van mijn moeder heb. Niks. Ik zie dat het inmiddels al half 11 is. De tijd ging snel. Ik bekijk nog snel twitter en zie dat ik superveel mentions heb. Ik open ze en lees er een paar.

WeLove1D@xElvira Who the hell are you?

1DismySuperhero So, you’re dating Niall? @xElvira

Janice_lufTomlinsonxAre you dating Niall? Ugh, I don’t know why he likes you! @xElvira

Ik schrik me dood. Zijn dit dus de haat tweets waar vele mensen het over hebben? Ik vond het nu nog wel mee vallen, ik ging hier niet om huilen ofzo. Er was gelukkig niet iemand die me dood wenste of zei dat ik lelijk of dik was.
Ik scroll verder door mijn mentions.

AUS1Dlovers – Are the rumours true? Is @NiallOfficial dating @xElvira? I have no idea who she is, but I’m happy for him!

Gelukkig, ook iemand die het aardig opvat.. Ik gooi mijn telefoon weer in mijn tas. Ik denk dat ik er niet veel mee opschiet om de tweets te lezen.
Niall komt de kamer weer in. Hij loopt naar me toe en omhelst me even. Hij drukt een kusje op mijn voorhoofd. ‘Our First night of sleeping together’ fluistert hij. ‘No it isn’t’ fluister ik terug. ‘Don’t you remember the night at the hospital?’
‘Ofcourse I do, but this is more special. We forget about the past, remember? This is one of the things we are going to do again’ zegt hij. Ik druk mijn hoofd zachtjes tegen zijn borst aan. Hij laat me los en loopt naar zijn bed. Hij gaat liggen, en ik kruip ernaast.
Ik voel hoe hij zijn warme lichaam tegen het mijne legt. Dit was inderdaad veel specialer dan in het ziekenhuis. Ik zucht zachtjes, zodat Niall het niet kan horen. Nog steeds besef ik dit alles niet helemaal. Lepeltje-lepeltje liggen met Niall, had ik dat ooit durven dromen? ‘Goodnight, little curly’ fluistert hij. Ik voel zijn adem in mijn nek als hij praat. I glimlach, ookal kan hij het niet zien, en verstrengel mijn vingers in de zijne. ‘Goodnight, Niall’ zeg ik terug, met een glimlach raak ik steeds verder weg. I never thought this could happen.


-

De twitternamen in dit hoofdstuk heb ik gewoon
random bedacht, dus sorry als die van jou er tussen staat.
Daar bedoel ik natuurlijk helemaal niks mee x)
xx.

Reageer (1)

  • Daanique

    Leukk(H)
    snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen