Ze meende het? Echt? Natuurlijk geloofde Niall haar wel, hij wilde niets liever. Hij wilde gewoon niet gekwetst worden. Ze mocht het niet zeggen omdat het goed zou voor hem, ze moest het zeggen dat ze het meende. Wat ze waarschijnlijk ook wel deed. Zonder het door te hebben krulden Nialls mondhoeken lichtjes omhoog, zijn ogen begonnen lichtjes te glinsteren en de figuurlijke vlinders raasden door zijn buik heen. Als ze het meende, wat ze waarschijnlijk deed, en ze hem dus miste dan hield ze nog van hem. En dat was meer dan genoeg om de vlinders op hol te doen slagen. Het kleine beetje hoop, dat in hem zat, groeide.
      “Niall?” Olivia beet op haar onderlip. “Ik wil je niet kwetsen maar dat verandert niets aan wat ik eerder gezegd heb,” even zweeg ze, “ja, mis je. En dat durf ik ook te zeggen want het is de waarheid maar dat verandert er niets aan dat ik onze relatie heb onderbroken. Ik vertrouw je, echt waar, het zijn gewoon die mooie fans van jullie. Je kan toch begrijpen dat ik jaloers ben?”
      “Maar”
      “Neen,” Olivia’s vinger, die op Nialls lippen lag, zorgde ervoor dat hij direct zweeg, “ik weet dat je het niet zou doen, maar toch. Niall, zeg nooit nooit. Je weet toch niet wat er gebeurd als je naar een club gaat, een beetje drinkt en er heel toevallig mooie vrouwelijke fans aanwezig zijn. Ze zouden er alles aan doen om met je in bed te belanden. Ik wil gewoon niet bedrogen worden. Ik wil niet het zoveelste zielige vriendinnetje van een popster worden dat bedrogen wordt. Ook al was het niet jouw bedoeling om vreemd te gaan” ze haalde haar vinger van zijn lippen af en zette zich weer recht in de rode stoel
      “Dus, als we weer samen komen en ik ga de volgende keer weer op tour maak je het terug uit?”
      “Neen, ik heb het nu uit gemaakt omdat onze relatie nog niet stabiel genoeg was. We waren nog maar net samen en om dan al zo lang uit elkaar te zijn, dat is toch gewoon niet goed voor een relatie? Ik denk dat we elkaar gewoon beter moeten leren kennen om onze relatie sterker te maken en dat lukt niet als jij op tour bent. Of wel?” het liefst van al wilde Niall haar ongelijk geven, haar de mond snoeren, haar kussen, haar tegen zich aan houden en zeggen dat alles wel goed zou komen. Dat ze het samen aan zouden kunnen. Maar hij kon haar geen ongelijk geven, helemaal niet. Ze had de nagel op de kop geslagen. Hun relatie was nog niet sterk genoeg om zo lang uit elkaar te zijn. Vertrouwen is belangrijk in een relatie, vertrouwen moet je opbouwen. Het komt niet in één, twee, drie. “Begrijp je me?” haar bruine ogen ontmoetten die van hem.
      “Ja, ik begrijp je”
      “Het spijt me, het is nooit mijn bedoeling geweest om je gevoelens te kwetsen” zachtjes beet Olivia op de binnenkant van haar wang. Ze had zijn gevoelens gekwetst, dat wist ze, maar ze had ook haar eigen gevoelens gekwetst. Ook al was dat het beste, anders zouden haar gevoelens misschien nog harder gekwetst worden.
      “Dat weet ik” in stilte keken ze elkaar aan. Niall voelde hoe een tinteling door zijn lippen schoot. Geen tinteling die je krijgt van te kussen, eerder een tinteling die je krijgt als je iemand wilt kussen. Dezelfde tinteling schoot door zijn handen heen, ze wilden haar vast houden. Zelfs door zijn neus schoot de tinteling, hij wilde zijn neus in haar haren drukken. Door zijn hele lichaam schoten dezelfde tintelingen. En zij had geen flauw idee. Ze wist niet ze hem gek maakte door enkel één keer op haar onderlip te bijten, door hem één keer aan te kijken, zelfs door gewoon met haar vingers door haar haren heen te gaan. Niet in de zin van dat hij seks wilde, nou ja elke jongen wilde wel seks. Maar eerder in de zin van dat hij in zijn armen wilde hebben, hij wilde haar gewoon vast houden en haar niet meer laten gaan. Hij hield van haar en hij zou haar niet laten gaan.

Als er commentaar is, vragen zijn etc, laat het maar achter (:
Wist je trouwens dat ik het einde van het verhaal al exact weet? Ik ben nu aan hoofdstuk 21 aan 't schrijven. Daarna komen nog 22, 23 en 24 (als drie-delige epiloog). Het is bijna gedaan (voor mij dan toch, jullie kunnen nog heel veel delen lezen (: ). Ik vind het eigenlijk wel spijtig ... Ik hou echt van deze personages, van dit verhaal .. Nou ja, sorry voor mijn gezeur ^^
Reacties zijn altijd welkom (;
Ps: Dit is deeltje 60 ^^

Reageer (5)

  • GossipGirl21

    Ik hoooouuuuuu nu al van dit stukje

    6 jaar geleden
  • Unusual

    Ik heb het zo te doen met Niall. Hij houdt echt van Olivia. En die is gewoon te koppig om niet naar haar gevoel te luisteren, maar wat ze zelf wil. Of denkt dat goed is. Maar ze moeten gewoon bij elkaar zijn. En niet zo verdomde koppig doen. Niall moet haar gewoon zoenen en dan doet ze echt wel mee. C'mon Niall!

    <3

    1 decennium geleden
  • theguardian

    I love it.
    snel verder x

    1 decennium geleden
  • xmajorie

    Mooi verwoord! Ik hoop echt dat ze ooit weer iets krijgen! :)

    1 decennium geleden
  • Aves

    Haha, je bent hier en daar een woordje vergeten. Niet dat het uitmaakt, het is prachtig geschreven..<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen