Zo hier nog een deel.

Een tijd lang zaten Jeffrey en Liam met elkaar te praten over van alles. Ik deed alsof ik luisterde , maar tegelijkertijd was ik met mn gedachte bij Liam. Ik hoorde iemand mijn naam roepen en zag dat het Jeffrey was toen ik opkeek. Ik had gemerkt dat ik de hele tijd naar Liam had zitten staren en Jeffrey had dat ook gezien. En weer werd ik rood. Ik zag dat Jeffrey iets over mij wou zeggen dus ik gaf hem een schop. Hij begreep het en hield gelijk zijn mond. ' Uhm jongens , ik moet maar weer eens gaan' zei Liam en liep naar de deur gevolgd door Jeffrey. Liam zei me gedag en ik deed het zelfde. Eindelijk tijd voor mezelf dacht ik maar mijn gedachte dwaalde toch weer af naar Liam. Hoe kan die jongen mij zo gek maken?! Ik schrok op uit mijn gedachten toen ik hoorde dat mijn ouders thuis waren. Ik liep naar beneden en gaf mijn ouders allebei een kus. Na een tijdje ging ik weer naar boven. Jeffrey had me ook nog gesproken over dat Liam al heel lang zijn beste vriend was en het dus niet kon dat ik verliefd op hem was. Ik wist dat helemaal niet en ik kan mijn gevoelens niet kan sturen en dat ik dus verliefd ben op wie ik wil had ik boos terug geroepen en vervolgens was ik boos naar boven gegaan. Ik keek op de klok en zag het al 11 uur is en tijd om te gaan slapen aangezien ik morgen weer naar school moet.


* de volgende dag *
Vermoeiend werd ik wakker en ik besloot me nog een keer om te draaien wat geen goed idee was want ik had nog maar 20 minuten om alles te doen. Snel sprong ik uit bed en begon alles super snel te doen. Toen ik beneden kwam was ik precies op tijd en ik ren naar de bus die al aan kwam rijden. Ik stapte snel in en nam plaats naast Demy. Ik begroette haar en we begonnen gelijk te praten. Ik vertelde haar over gister dat Liam bij ons was en ze geloofde me niet. Ik begon het verhaal verder te vertellen en ze keek me met grote ogen aan. Opeens begon ze te gillen. 'OMG je hebt hem gewoon ontmoet' zei ze daarna en ik schoot in de lach. We liepen de bus uit en gingen gelijk naar ons lokaal. Vandaag had ik gelukkig maar 3 uurtjes les.

De rest van de dag was ik met mijn gedachte bij Liam. Sanne en Demy hadden nog allerlei dingen aan mij gevraagt maar had daar niet op gereageerd waardoor ik een paar verbaaste gezichten voor me zag.
De bel van het laatste uur ging en dat betekende dat we naar huis mochten. Stiekem hoopte ik dat Jeffrey Liam weer mee zou nemen, maarja dat zal vast niet. Met die gedachte stapte ik de bus in opweg naar huis

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen