Foto bij 11.

Dit heb ik echt altijd hé.. en dan precies wanneer we al aan de beurt zijn komt mijn moeder vrolijk aangelopen.. -_-"

Justin Drew Bieber

Met ze alle zaten we gezellig rond de eettafel. “Wil je nog een beetje eten, Justin?” vroeg Louise. Ik schudde wild mijn hoofd. Ik zat vol tot aan me nek. “Ik geef toe..” Iedereen keek me aan. Ik vervolgende mijn zin. “Dit. Is. De Beste. Spaghetti die ik ooit heb gegeten.” “Yeaah, ik zei je toch.” riep Toni. “Na die van mijn moeder.” Vervolgde ik mijn zin. “Aaawh..” Hoorde ik Louise en haar zus tegelijkertijd roepen.

“Ik ga maar eens” vertelde ik terwijl ik alvast op stond. Iedereen knikte begrijpend. Samen met Louise liep ik de gang in waar ik mijn schoenen aan deed. Een jas had ik niet aangezien het ze lekker weer was vandaag. “En hoe laat spreken we morgen af?” Heel eventjes was het stil. “Is tien uur goed.” Ik knikte. “Zal ik je anders komen ophalen.” Ze dacht heel even na. “Maar alleen als je wilt.” Voegde ik er onzeker achteraan. Een prachtige glimlach sierde haar gezicht en ze antwoorden dat het goed was. “okay, dan zie ik je gewoon hier morgen ochtend om 10 uur. “Zei ik ter bevestiging van onze afspraak. Ze knikte. Ze maakte de voor deur open die ze ook open hield. Ik stapte naar buiten en gunde haar nog een laatste glimlach voordat ik mijn auto instapte en weg reed.


Okay, dus ik ben al heel lang niet door gegaan.. SORRY! en dan is deze ook nog is heel erg kort.. Maar, jullie krijgen meer ik beloof het! (:
Oh ja, wat ik echt awesome van jullie vind is dat ik gewoon 2 nieuwe abo'tjes heb gekregen! (:
&& vanavond komt The Voice Kids en zo een meisje die vorige jaar in mijn klas zat doet mee en ze is door! Woeeeeeh! Alleen nu gaat ze wel de hele tijd arrogant lopen toen terwijl ze nog niet eens gewonnen heeft..
Anyway, ik ga dus door schrijven en dan krijgen jullie meeeeeeer!!
xo

Reageer (4)

  • AstridJb

    louis :)

    1 decennium geleden
  • xUNICORNx

    Hoe heet ze dat meisje van Voice Kids uit je oude klas ?

    1 decennium geleden
  • Herondales

    Ohja, en dat plaatje. Is zó herkenbaar hahaha. Dan begin ik altijd te stressen hahahahaha.

    1 decennium geleden
  • Herondales

    Hahahaha, ik mag dr niet n_n
    Oké, ik vind dat je snel verder moet gaan enzo want dit is echt superklein en idk. Ja. DOEI <3.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen