Foto bij O41.

VIDEO DIARY 3.. BRB DYING
haha (:

POV Niall
Als Harry de deur van Nando’s open doet komt er een golf van warmte over ons heen. We lopen verder naar binnen en de bekende geur komt mijn neus binnen. Ik zie een gezin zitten, en drie meisjes. Ik herken ze meteen als Bella, Rosie en Claire, de meisjes van het vliegveld vanmiddag. Ze zien ons ook, en een van de meisjes, Claire, verslikt zich in haar eten. Gek genoeg blijven ze gewoon op hun plaats zitten. Ik trek me er niet zoveel van aan. Ik kijk op het bord boven de toonbank wat ik wil eten. Al snel heb ik het bedacht. Ik ga voor de flame-grilled butterfly chicken breast. Een van de weinige dingen die ik nog nooit heb gegeten bij Nando’s, aangezien er heel groot NEW bij staat.
‘What do you want to eat?’ vraag ik aan Elvira, die nog naast me staat en op het bord loopt te staren.
‘You can choose for me. I have no idea what everything means.. Like.. I’ve never heard of a Portobello Mushroom & Halloumi Wrap’ zegt ze, terwijl ze mij weer aankijkt.
‘You use to come here almost everyday, so you know what’s nice to eat. I trust you’ Ik moet lachen. ‘Are you fine with a Chicken Breast Burger?’ vraag ik. ‘You can have a little piece of my chickenbreast to taste it’
Ze knikt en we bestellen alvast. Harry en Céline zijn na ons en ik besluit samen met Elvira alvast een tafeltje te kiezen. We kiezen er eentje ver van Bella, Rosie en Claire vandaan.
Niet veel later schuiven ook Céline en Harry aan het tafeltje aan. Alle vier onze menu’s moesten nog gemaakt worden, dus daar wachten we op. ‘What do you think about your first time in Nando’s’ vraag ik.
Céline en Elvira kijken beide om zich heen. ‘
When I’m here I think about Kentucky Fried Chicken and the Pizzahut in one restaurant, but without pizzas’ zegt Elvira.
Céline proest het uit en ook Harry grinnikt even. Ik daarin tegen kijk haar verbaast aan. ‘Kentucky Fried Chicken?! The Pizzahut?!’ roep ik. ‘This place is better than Kentucky Fried Chicken AND The Pizzahut together!’
Iedereen lacht, inclusief ik dit keer. Een vrouw komt onze bestellingen brengen. Ik had echt mega honger.. Maarja, ik kon eigenlijk altijd wel iets eten.
Ik maak het doosje open en ik kijk naar de kip die erin ligt. ‘Are you ready for the most wonderful taste in the world?’ vraag ik aan Elvira, die haar burger bestudeerd. ‘
Give me the chicken, Horan’ zegt ze spottend. Ik scheur een stukje van de kip af. ‘Open you mouth’ zeg ik. Elvira doet haar mond open en ik gooi de de kip erin.
‘This..’ begint ze. ‘this is delicious!’ Ik moet lachen.
‘Do you also want to taste it?’ vraag ik aan Céline. Ze knikt en ik scheur ook voor haar een stukje af. Ook zij vind het lekker. Zie je wel, Nando’s is gewoon overheerlijk.
‘You’ve chosen a good burger for me Niall, I love it’ zegt Elvira die de burger al voor de helft op heeft, ze at echt snel.
Als we allemaal klaar zijn met eten en richting de uitgang lopen zitten Bella, Rosie en Claire niet meer waar ze eerst zaten.
Gelukkig, dan hoeven we daar ook niet meer tegen te praten, denk ik bij mezelf.
Als we bij Nando’s de hoek om gaan, schrik me helemaal dood. Er staat een hele rij meisjes met camera’s en mobieltjes. Ze gillen allemaal heel hard. Hoe kon zo’n grote groep ons hebben gevonden? Het was toch niet zo dat Bella, Rosie en Claire dit zo hadden gedaan?

-

Reageer (1)

  • Bieberacke

    Hoe kan zo'n leuk verhaal maar zo weinig lezers hebben eeeh :$

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen