Foto bij 3.

Voor Justine !
Het is niet zo'n lang stukje maar ik heb het echt super druk de laatste tijd! Maar in mijn hoofd zwerven nog honderden ideeën!
Whii,
Enjoy!

Het begon donker te worden en ik en Harry zaten nog steeds op het bankje. Hij had me verteld over de X-factor, over optreden, hysterische fans, roddelbladen, zijn andere hobby’s, hoe erg hij zijn familie mist... Ik had hem verteld over België. Mijn leven was lang niet zo spannend als dat van hem dus ik had mijn mond vooral gehouden en hem laten praten. ‘It’s great living with Louis... But sometimes he’s so annoying!’ lachte Harry. Hij begon met mijn hand te spelen. Ik voelde me rood worden. In die twee uur die voorbij waren gegaan had hij mij wel vaker aangeraakt maar ik kon het niet helpen iedere keer weer rood te worden. Het werd stil. Hij speelde nog steeds met mijn hand. Hij keek in mijn ogen maar ik lachte verlegen naar de grond, bang om nog roder te worden. ‘Dit moment is perfect.’ dacht ik bij mezelf. Toen ging mijn mobiel. Harry liet mijn hand los. Ik lachte en nam op. ‘Justine?’ klonk er aan de andere kant van de lijn. Het was mijn mama. ‘Kom je naar huis? Je had al een uur geleden thuis moeten zijn! Dat is de afspraak!’
-’Ja mama!’ antwoordde ik rustig. Harry moest lachen. ‘Wie is die jongen bij je?’ schreeuwde mijn moeder.. Ze had nog steeds niet door dat je normaal kon praten als je telefoneerde, ze schreeuwde altijd. -’Euh... Harry. Maar je kent hem vast niet. Ik vertrek nu naar huis. Ik ga te voet want anders moet ik nog een uur wachten op de bus.’
‘Voorzichtig zoetje! En vraag die Harry met je mee te gaan... Want meisjes alleen op straat in het donker... Is die Harry wel te vertrouwen?’ -’Ja mama. Doei.’ zuchtte ik.
‘Something’s wrong?’ vroeg Harry. Zelfs wanneer hij een gewone vraag stelde was hij super sexy. -’Yeah... No... I need to go home.’ antwoordde ik verlegen.
‘I’ll bring you home.’ zei Harry en hij gaf me een knipoog. Vanbinnen werd ik helemaal warm. We stonden op en vertrokken. Hij nam mijn hand en de hele weg hebben we niets tegen elkaar gezegd. Verliefde blikken en handkneepjes waren genoeg. Woorden waren overbodig. Een halfuurtje later stonden we aan mijn voordeur.
‘So...’ begon Harry. Het was net als in een film waarin het meisje na de eerste date thuis wordt afgezet door de jongen en dat de jongen het meisje dan voorzichtig zoent.
‘Here are two backstage passes for the show...’ hij bloosde.
-’Thank you so much!’ had ik als antwoord klaar staan. Hij keek in mijn ogen. Net als altijd lachte ik en keek ik naar de grond. Hij pakte mijn hoofd en wreef door mijn haren. Ik voelde hoe zijn vingers mijn nek streelden. Een rilling ging over mijn rug. Hij lachte naar me, en nu durfde ik ook in zijn ogen kijken. ‘You don’t know you’re beautiful...’ zong hij stilletjes. Hij boog naar voren, ik ging op mijn tippen staan, zijn lippen kwamen dichterbij. De vlinders in mijn buik begonnen op hol te slaan. Hij zoende me.

Reageer (1)

  • Jus10Bieber

    OMB OMB OMB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Ik ben ier helemaal aant flippe! Danku danku danku dankuuuu!!! <3<3<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen