POV Céline
Het is donker en koud buiten. Ik loop arm in arm met Harry. Ik hoor Elvira en Niall zachtjes een gesprek met elkaar voeren en ik kijk om me heen. Londen is echt een mooie stad. We steken de weg over en ik trek mijn sjaal wat hoger op. Het was heel druk in de stad, maar ik denk niet dat het hier ooit rustig zou zijn. Taxi's en bussen rijden langs, en veel ouders met kleine kindjes lopen rond.
Opeens gaat mijn ringtone af. Ik maak mijn arm los uit die van Harry en pak mijn telefoon uit mijn zak. Mama, staat er op het display. Shit, ik was helemaal vergeten om haar te bellen.
'Hee mam' zeg ik.
'Hooi, je zou toch bellen als je veilig was geland?' vraagt mijn moeder. 'Ja, sorry, Niall en Harry kwamen helemaal op ons afgerend toen ze ons zagen, echt super lief en er waren fans-' Ik wil nog veel meer zeggen maar mijn moeder onderbreekt me.
'Het maakt niet uit, goed om te horen dat je bent aangekomen in Engeland, wat zijn jullie nu aan het doen?'
'We lopen nu door Londen, we wilde net wat gaan eten' zeg ik.
'Ik zal jullie niet meer storen dan, heel veel plezier en de groetjes daar!' zegt mijn moeder, en voordat ik haar nog gedag kan zeggen heeft ze al opgehangen.
Ik pak Harry's arm weer en we beginnen weer te lopen. Zelfs nu we een tijdje stil hebben gestaan lopen Elvira en Niall nog achter ons.
'What did you mum said?' vraagt Harry. 'I promised to call her when I landed, but I totally forgot about it. She wanted to know how everything went' leg ik aan hem uit. Harry knikt en we lopen langzaam verder.
'Look, it's full moon' zegt Harry en hij kijkt omhoog. Ik volg zijn voorbeeld en kijk ook omhoog.
Er waren geen wolken, dus de maan scheen helder tussen de sterren. Ik liet mijn hoofd weer zakken en keek even naar Harry, die nog steeds met zijn hoofd omhoog naar de maan stond te kijken. Ik druk snel een klein kusje op zijn wang. Hij lacht even en we lopen verder. Inmiddels lopen Elvira en Niall vlak achter ons. 'Look, you can see Nando's there' hoor ik Niall vrolijk zeggen achter me. Ik lach een beetje inmezelf.
Als we voor de deur van Nando's staan duwt Harry de deur open. Er is bijna niemand. Er zit een gezin van vier links in de hoek, en drie meisjes rechts.
De meisjes komen me bekend voor, en ik weet al snel waarvan als eentje zich bijna verslikt in haar eten als ze ons binnen ziet lopen.
Bella, Rosie en Claire..

-

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen