Foto bij 10.

Aaawh die cupcakes zijn zooo schattig! Ik krijg er honger van..

Louise Alicia Mac Kibbin

Justin stopt de auto voor de bakkerij. We stappen uit de auto en lopen de winkel in. Vriendelijk begroet ik een paar klanten die geholpen worden door mijn zus. Ik geef mijn zus snel een kus op haar wang voor ik naar de bakkerij loop. “Hey pap” begroet ik mijn vader vrolijk. Hij glimlacht en drukt een kus op mijn wang. Ik kijk toe hoe mijn broertje en vader de laatste hand leggen aan de cupcakes. “Tadaaa roept mijn broertje vrolijk als ze klaar zijn” Te blij. Lachend schud ik met mijn hoofd. Ik trek een roze schort aan. En leg de verschillende cupcakes op een bord. Ik loop ermee naar de eetkamer die speciaal is voor het proeven. Zorgvuldig zet ik het bord op de tafel neer. Als ik klaar ben loop ik terug naar de winkel, waar Justin nog steeds geduldig wacht. Hij krijgt een grote glimlach op zijn gezicht als hij me ziet. Zo’n schattige glimlach, zelf zijn ogen lachen mee. Hij kijkt me met twinkelende oogjes aan. “Hey” zegt Justin. “Hey ben je zo ver? We gaan cupcakes proeven.” zeg ik enthousiast. Samen lopen naar de speciale eetkamer.

“Hoeveel cupcakes nog” zegt Justin zuchtend en steunend. Ik schiet weer in de lach. Justin verteld de hele tijd grappige verhalen over wat hij allemaal beleefd met zijn vrienden Ryan en Chaz. “Is het gezellig?” Mijn zus staat in de deur opening en kijkt me met een grijns aan. Ik knik. “Wow.. Wacht.” Justin kijkt van mij naar Lori en weer terug. Lori schiet in de lach. Ik sta op en ga naast haar staan. “We zijn een tweeling” Maakt ik Justin duidelijk. “Oh, jullie lijken op elkaar.” Merkt Justin op. “Goh..” mompelt Lori zachtjes. Ik schiet weer in de lach. Justin’ verwarde blik zorgt ervoor dat ik nog harder lachen moet.
Na een tijdje liggen we met zijn alle in een deuk van het lachen. “..en toen viel hij in het zwembad.” Verteld Justin het einde van het verhaal. Waarna we allemaal dood gaan van het lachen. Mijn broertje Toni was er ondertussen ook bij komen zitten. Hij heet Antonio, maar we noemen hem toni omdat het veel makkelijker is.
Na dat ik bij gekomen was van het lachen besloot ik maar is te gaan kijken hoe laat het was. De klok gaf aan dat het kwart voor 6 was. Wat betekend dat de winkel bijna gaat sluiten. “Oh hier is mijn personeel.” riep mijn vader met zij Italiaans accent. “Jij bent zeker Justin.” zei mijn vader. Hij stak zijn hand uit naar Justin, die hem vrolijk aan nam. “Ik ben Vincento” Stelde mijn vader zich voor. “Blijf je eten?” Vroeg mijn vader aan Justin. Justin knikte. “We eten spaghetti a la mi” vertelde mijn vader. “Dat is word de beste spaghetti die je ooit gegeten hebt, Justin. Als je eenmaal begint stop je nooit meer.” Ik lachte om Toni. Hij was 12 en altijd veel te vrolijk.

Na dat we klaar waren met opruimen en schoonmaken van de winkel gingen we naar het huis waar ik was opgegroeid. Justin zetten me eerst af bij Starbucks omdat mijn auto daar nog stond. Daarna reed hij achter mij aan naar mijn huis.

justAraccoon jou reactie bij het vorige hoofdstuk. Geniaal. Ik zal het tegen der zeggen morgen als ze me boos maakt, want morgen heb ik weer die les..
&
Shayri gaat me killen. haha. want ik zei dat jullie twee hoofdstukjes zouden krijgen maar jullie krijgen er eentje denk ik. Haha, maar stiekem heb ik het volgende 2 hoofdstukjes al.
Was jullie weekend ook zo GEWELDIG? Mijne wel! ;D

Reageer (5)

  • xswagstars

    Snel verder!(flower) Mijn weekend was nogal saai... xD

    1 decennium geleden
  • xUNICORNx

    Awesome weekend , was jarig ! ;D
    i love you'r story x

    verderrr xxxx

    1 decennium geleden
  • Elevator

    omg verderrrrrrrrrrrrrrr

    1 decennium geleden
  • Elevator

    haha omg zeg maar hoe ze reageerde ik ben benieuwd en als ze met der kut kop stom blijft doen komt justin de ninja haar aan pakken (lol)

    1 decennium geleden
  • Herondales

    ....
    Vind je dat normaal? ):
    Mijn weekend was awesome. Want mn nichtje kwam logeren hahaha. Maar dat weet je dus. BAHAHA.
    Oké.
    Hoi, je moet die andere 2 hoofdstukjes ook nog even activeren.
    Want dat vind ik echt niet lief van je, ik meen het winnie.
    *serieuze blik*
    grapje. dat kan ik niet, HAHA.
    Oké doei. ;d

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen