Foto bij O38.

16+ part, in Harry's POV.
Speelt zich ongeveer op dezelfde tijd af als
part 37 x)

POV Harry
POV Harry
Ik kus Céline een paar keer op haar mond. Haar armen slaan om me heen ik houd mijn handen op haar heupen.
Een langer spel met onze tongen volgt. Tijdens de zoen loop ik langzaam richting mijn bed en laat ons er voorzichtig opvallen, waardoor ze op mijn schoot komt te zitten.
Ze lacht voorzichtig tussen de zoen door. Ik onderbreek de zoen even en haal voorzichtig een plukje haar uit haar gezicht. ‘I must be in heaven’ zeg ik. Céline kijkt me vol onbegrip aan. ‘In heaven?’ vraagt ze. ‘Yes, cause I’m looking at an angel’ vervolg ik. Céline barst in lachen uit. ‘That’s a very bad one Harry’ zegt ze, door het lachen heen. ‘But it doesn’t matter, I think it’s very cute when boys are saying things like this’
Een beetje beschaamd kijk ik haar aan. Ik vond hem eigenlijk wel goed bedacht van mezelf.
Ik geef haar een paar kusjes in haar nek, en ik voel dat ze er van rilt. Heel voorzichtig duw ik haar van mijn schoot af, zodat ze naast me zit. De kusjes die ik geef gaan steeds hoger, totdat ik haar mond weer heb gevonden.
Céline gaat op haar knieën zitten zodat ze wat hoger staat. ‘Please.. take… your.. shirt.. off.. Styles..’ zegt ze door het zoenen heen.
‘No, yours first’ zeg ik.
‘May I?’ Céline knikt en mijn handen verschuiven naar de onderkant van haar shirt. Ik trek het shirt over haar hoofd, en niet veel later volgt de mijne.
‘Are you sure you want this?’ vraag ik nog, maar het is eigenlijk wel duidelijk dat ze het wil, aangezien ze mijn riem openmaakt.
Mijn broek gaat uit, en ook haar kleding ligt inmiddels ergens op de grond.
Ik grijp naar links en schuif het laatje naast mijn bed open. Ik graai er met mijn handen in en vind wat ik zocht: een condoom.
Céline graait ‘m uit mijn handen, ons ondergoed vliegt door de kamer en voor ik weet heb ik het condoom al om en spreid ik voorzichtig haar benen. Ik ga bij haar naar binnen en ik zie aan haar gezicht dat het pijn doet. ‘Should I stop?’ vraag ik, maar Céline knikt van nee. Ik ga door en ik zie dat ze ontspant.
Geluiden ontsnappen uit onze monden en als we allebei ons hoogtepunt bereikt hebben ga ik naast haar liggen, met de dekens over ons heen.
‘I love you’ fluister ik zacht.

-

Het was echt super awks om dit te schrijven haha,
maar ik vond eigenlijk wel dat dit moest gebeuren xd.
Hopelijk heb ik het niet heel slecht geschreven hihi (:
x.


Reageer (1)

  • Bieberacke

    Hahaha okee dit is awks. maar wel leuk. schrijf verderr (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen