Foto bij O37.

Waarschuwing; Part 38 word 16+ ;)
x.

POV Niall
Harry en Céline zijn al een tijdje boven. Ik leun met mijn arm op het aanrechtblad van het keuken eiland. Elvira zit op de bank en is in gesprek met Louis. Ik luister niet naar wat ze zeggen. Ik staar alleen naar haar.
Ik schrik als Liam opeens naast me staat. ´Do you like the surprise?’ vraagt hij. Ik knik. ‘It’s amazing. Thank you so much’ Ik geef Liam een vriendschappelijke knuffel.
‘Elvira, wanna join me to upstairs?’ Ik onderbreek het gesprek van haar en Louis. Ze pakt haar tas op. Het maakt Louis niet uit dat ik hun gesprek onderbreek, dus het zal vast over niks gaan. Ik ga haar voor op de trap.
‘This is Harry’s room, this is Zayn’s room, this is the bathroom’ zeg ik, terwijl ik op de deuren wijs. ‘And this is mine’ Ik druk de deurknop naar beneden en open de deur.
Ze kijkt rond in mijn kamer en zet haar tas in een hoekje.
‘You have a nice room’ zegt ze, terwijl ze me lachend aankijkt. ‘Thank you’ zeg ik, en ik ga op mijn bed zitten. Ik klop met mijn hand op de lege plek naast me als teken dat ze naast me kan komen zitten. Ze loopt naar me toe.
Als ze zit pakt ze mijn hand vast en kijkt me aan.Ik zie dat ze ergens aan denkt en het verbaast me ook niet als ze even later begint te praten. ‘Niall, why went our last call so horrible?’
Ik staar even naar de grond. ‘I was afraid to ruin up everything. I didn’t asked so many questions and..’
‘It’s not just you Niall’ onderbreekt Elvira me. ‘It was also me. I think it’s better if we forget about it, and make a new start’
Ik kijk haar glimlachend aan.'That's a good idea'. zeg ik.
Onze hoofden komen steeds dichter bij en een klein kusje volgt.
‘Can you please repeat that?’ vraagt Elvira verlegen aan mij. Ik knik lichtjes mijn hoofd en kus haar opnieuw, maar nu langer. Met met mijn handen pak ik haar hoofd voorzichtig vast en ze slaat haar armen om me heen.
Opeens horen we een geluid uit éen van de kamers komen. ‘Did you hear that too?’ vraag ik. ‘Yes I did, what the hell was that?’ vraagt Elvira. We horen nog een keer hetzelfde geluid. ‘Let’s take a look’ stelt ze voor en we lopen de gang op. ‘I think it’s from Harry’s room’ zeg ik. ‘The third door on your left’. We lopen door de gang en houden ons oor tegen de deur.
Ik hoor iets kraken, en een laatje gaat open en dicht. Wat spoken die twee uit? ‘Do you think what I think?’ vraagt Elvira, en ik zie aan haar hoofd dat ze bijna in de lach schiet. Waar zal zij aan denken. Zouden Harry en Céline....
‘Do you think they’re having sex in there?’ vraag ik ongeloving.
‘I know it’ zegt Elvira en ze lacht zachtjes.
‘Let’s go, it's awkward to hear this’ vervolgd ze daarna en ze trekt me mee aan mijn arm.

-

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen