Foto bij Hp|| Cigarettes and Valentines|| GW 17

‘Lucy!’ Riep Rhine vrolijk toen ze de leerlingen kamer in holde.
‘Lucy? Wat is dat nou weer voor een naam?’ Vroeg Lucca die in haar gedaanteverwisselingen boek verdiept was. ‘Wist je dat dit eigenlijk heel interessant is?’ Vroeg ze aan Rhine.
‘Jouw nieuwe naam, en nee. Maar ik heb iets voor jou.’ Zei ze en zwaaide met een papiertje voor haar neus.
‘Als je zo blijft zwaaien, kan ik het niet lezen.’ Zei Lucca diep naar het papiertje keek dat ophield met zwaaien. ‘Dank je.’ Zei ze en pakte haar papiertje.
‘Alle antwoorden op onze vragen.’ Zei Rhine die breed grijnsde.
‘Hebben we vragen dan?’
‘Nee, maar het is wel interessant. Ik ben laatst al eens geweest.’
‘Wat is het dan?’
‘Ja, dat zie je daar wel. Maar we moeten nu opschieten, anders komen we te laat.’
‘Goed, ik ga wel mee. Is Rose er ook?’
Rhine knikte naar Lucca en trok haar mee. Ze rende drie keer voorbij een muur. Terwijl Lucca spottend toe keek. ‘Echt je spoort niet.’ Zei ze.
‘Wel.’ Zei Rhine die trots liet zien hoe er een deur in de muur verscheen.
Ze wenkte Lucca en liep met haar naar binnen. Lucca keek haar ogen uit, ‘Waar zijn we?’ Vroeg ze met open mond en keek naar de mensen die al binnen waren. George duwde een lijst onder Lucca haar neus. ‘Teken.’ Droeg hij haar op met een grijns.
Lucca tekende, als haar vrienden hier waren was het te vertrouwen. ‘Dus, wil iemand me vertellen wat ik hier doe, waar ik ben en wat dit is?’ Vroeg ze.
‘Je bent in de kamer van Hoge nood, wij zijn de Strijders van Perkamentus, ook wel SVP. En jij bent hier omdat je een nieuw lid bent.’ Zei Hermelien die er aan kwam lopen en een boek in haar hand. Nog voor Lucca haar mond open kon trekken om te vragen wat de SVP was ging ze verder. ‘De SVP is een groep leerlingen die zich tegen Omber en het Ministerie verzetten door zelf goede lessen verweer tegen de zwarte kunsten te nemen. Harry is onze leraar.’
‘Oké.’ Zei Lucca en vond het wel een slim plan. Ze draaide zich om naar de tweeling. ‘Onze grap gaat toch nog steeds door he?’ Vroeg ze.
‘Natuurlijk.’ Zeiden ze in koor met een grote grijns op hun gezicht.
Lucca was even bang geweest met deze rare vorm van terreur hun grap was gestopt. ‘Dus Harry,’ ze draaide zich naar Harry om, ‘wat gaan we vandaag doen?’ Vroeg ze en keek hem vragend aan. Ze had er nu al zin in.
Harry legde de rest uit over ontwapenen, dat alles daar mee begon. Zodra je iemand kon ontwapenen was je al erg ver. Ook leerde ze iemand verlammen en een schild maken.

Toen ze klaar waren liet Lucca zich uitgeput op de grond neer vallen en bleef daar liggen.
‘Ga je mee?’ Vroeg George met een grijns en toe keek hoe Lucca haar armen spreidde en haar ogen sloot.
‘Draag me.’ Antwoordde Lucca en stak haar armen om hoog naar hem.
Eigenlijk had ze verwacht dat hij haar liet liggen maar toen ze zijn armen voelde die haar oppakte keek ze hem geschrokken aan.
‘Wat doe je nou?’ Vroeg ze.
‘Ik draag je. Dat zie je toch. Of hebben je blonde haren eindelijk hun vruchten afgeworpen?’ Vroeg hij met een grijns toen hij haar naar de deur droeg.
Ron begon op de achtergrond het trouw liedje te neuriën, en niet veel later deden Rose, Rhine en Fred ook mee. Ron keek grijnzend naar George die niets kon doen omdat hij anders Lucca liet vallen.
‘Ik krijg jou nog wel.’ Zei hij en stapte de kamer van hoge nood uit met een lichte blos op zijn wangen en een knal rode Lucca.

Reageer (1)

  • Rhine

    NYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NYAAA NYAAAAAA

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen