Foto bij O35.

Hier de POV van Harry (:
x

POV Harry
Ik zie Niall rennen en ik zie Elvira en Céline staan. De drie fans die bij ons waren blijven wachten kijken verbaast op. Ik ren achter Niall aan. Céline zit me al aan komen en loopt ook op mij af. Ik voel dat ik moet lachen en ik pak haar stevig beet. Ze laat haar hoofd tegen mijn borst rusten, doordat ze een stuk kleiner is dan ik geef ik haar een klein kusje op haar kruin. ‘You have no idea how much I missed this’ zegt ze. Ze haalt haar hoofd van mijn borst af en kijkt me recht in mijn ogen aan. ‘And you.. you have no idea how much I missed you’ zeg ik, met de nadruk op you.
Ze lacht, onze gezichten komen weer dichter bij elkaar en we gaan op in een gewillige zoen. Het hele vliegveld is weg. De andere reizigers, Niall & Elvira, Liam, Louis, Zayn en de drie fans. Iedereen is weg. Ze laat haar lippen los van de mijne en ik omhels haar weer. Alles komt weer langzaam terug. Niall & Elvira staan weer naast ons en Liam, Louis , Zayn en de drie fans staan weer toe te kijken.
Céline kijkt even langs me heen. ‘Who are those three girls over there?’ vraagt ze.
‘They’re fans’ zeg ik, en ik draai me ook even om.
Ik wenk Niall, die Elvira’s tas heeft opgepakt en ik doe hetzelfde met die van Céline. We lopen met z’n vieren terug naar het groepje. ‘SURPRISEE!!’ roept Louis. ‘We are amazing, aren’t we?’
Ik moet lachen.
De drie meisjes staan er nog steeds verslagen naast, ze hebben hun hand voor hun mond geslachen. Céline en Elvira omhelzen Liam, Louis en Zayn.
‘Hi, I’m Céline’ zegt Céline tegen de drie meisjes, en ze steekt haar hand uit.
Éen van de meisjes steekt haar hand uit. ‘I’m Bella, and this are Rosie and Claire’.
‘Hi Rosie and Claire’ zegt Céline nog persoonlijk tegen Rosie en Claire, die nog steeds hun hand voor hun mond geslagen hebben.
´My name is Elvira, nice to meet you’ zegt Elvira, die er nu ook bij is komen staan. De hand van Rosie verdwijnt van voor haar mond. ‘Harry, I didn’t knew you had a girlfriend’ zegt ze tegen mij.
'And Niall.. I neither knew it from you’ voegt Claire toe.
Wat zal ik antwoorden? Zo lang ken ik Célin
e nog niet, straks schrikt ze ervan als ik zeg dat ze mijn vriendin is. ‘We aren’t an official couple yet’ geef ik als antwoord. Bella, Rosie en Claire bekijken nu alle drie Niall.
‘So are we’ zegt Niall. ‘We’re only dating’.
De meisjes kijken elkaar aan en beginnen te giechelen. ‘Céline and Elvira, can we also take a picture with you?’ vraagt Rosie. Céline en Elvira kijken elkaar verslagen aan. Daarna kijken ze ons vragend aan. Niall en ik knikken, en Bella, Rosie en Claire gaan op de foto.
‘It’s time to go home for us now. We’ll see you later girls.’ onderbreekt Liam de stilte die was gekomen. Ik pak Céline’s tas op en geef haar een klein setje in haar rug. ‘Bye!’ roepen de meisjes, en we lopen het vliegveld uit.
Stiekem hoop ik dat we Bella, Rosie en Claire nooit meer zien. Ik vond ze irritand en bemoei zuchtig.

-

Reageer (1)

  • Bieberacke

    AAAAAH verder. Nu. (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen