Foto bij O34.

Dit keer weer een lang hoofdstuk !
Omdat het stom was om de POV van Harry 2 keer in
een hoofdstuk te toen, is part 35 helemaal in Harry's POV.
Je zult zelf zien waarom het wel noodzakelijk was om
de POV van Harry ook de beschrijven hehe :)

:D hope u like itttt.

POV Elvira
Samen met Céline loop ik langs de douane van Schiphol. Onze vlucht gaat over drie kwartier. Niet te geloven dat onze ouders ons lieten gaan. Achja, Liam is natuurlijk erg serieus, en onze ouders vertrouwen hem wel.
Als we door de poortjes van de douane zijn geweest kijken we nog even rond bij de winkeltjes.
We kopen beide een tijdschrift, meer niet, aangezien het maar een uurtje vliegen is.
We rekenen af en lopen alvast richting de gate, meer hebben we toch niet te doen bij de winkels van Schiphol.
We gaan op twee van de vele stoelen zitten die er staan. We zeggen allebei niks en kijken uit de grote ramen naar vliegtuigen die stijgen en landen.
´Vlucht ZM-1201 vertrekt over 20 minuten’ word er opeens omgeroepen. ‘Dat is onze vlucht, toch?’ vraag Céline. Ik knik. Toen ik zag hoe onze vlucht heette moest ik echt lachen, het zijn precies de initialen en geboortedatum van Zayn! We pakken onze tassen en houden onze tickets gereed. Niall en Harry.. Here we come.

POV Céline
Als we op de juiste stoelen in het vliegtuig zitten beginnen de kriebels toch wel te komen. Ik pak mijn mobiel en sms snel nog een berichtje naar Liam.

Nieuw bericht naar: Liam
We will arrive in 1 hour (: x

Ik druk op verzenden en zet mijn mobiel uit. Elvira volgt mijn voorbeeld en doet ook haar mobiel uit.
De stewardess geeft instucties zoals altijd en ondertussen begint het vliegtuig te rijden.
De mobieltjes maken plaats voor MP3-spelers en allebei sluiten we ons af van de andere mensen in het vliegtuig.
Ik lees het tijdschrift wat ik net heb gekocht. Ik blader er een beetje doorheen, als ik een plaatje zie wat me super bekend voor komt.
Het is het plaatje wat een paar weken geleden ook bij RTLBoulevard was. Ik bedenk me dat ik de avond in het restaurant ook helemaal ben vergeten te vertellen aan Harry dat we gespot waren.
Snel lees ik het stukje wat eronder staat.

Harry Styles in love?!
One Direction-zanger Harry Styles is op 18 december zoenend gespot onder een afdakje voor het Slotervaart ziekenhuis in Amsterdam. Tot de dag van vandaag weet niemand wat de jongens van One Direction daar deden, want behalve Harry werden ook Zayn Malik en Niall Horan bij het ziekenhuis gespot.

Gelukkig, ze schrijven niets ernstigs. Inmiddels vliegen we al hoog in de lucht. Ik kijk op mijn horloge, die half 5 aan geeft. Ik blader weer verder in het tijdschrift en de tijd vliegt voorbij.

POV Harry
Ik zit rustig aan de keukentafel een spelletje op mijn telefoon te doen, als Liam naast me komt staan. ‘Harry, go put on your coat. We’re going to make a trip. Do you know where Niall is?’ vraagt hij.
‘What are we going to do?’ vraag ik nieuwschierig. ‘Oh, and Niall is upstairs’.
‘Don’t ask too much, Harry, go put on your coat’ zegt Liam, en hij rent de trap op naar boven.
Ik loop naar de kapstok en doe mijn jas aan. Niall komt ook verslagen beneden, en doet ook zijn jas aan. Tenslotte doet Liam ook zijn jas aan en duwt ons naar buiten.
Louis heeft zijn auto voor gereden, en Zayn zit naast Louis in de auto. Liam zegt dat we moeten instappen. Zijn Niall en ik de enige die niet weten waar we heen gaan?
Ik doe het portier dicht en doe mijn gordel om. Louis geeft gas en rijd de straat uit.
‘Okay, for the second time, what are we going to do?’ vraag ik. Ik word volkomen genegeerd, Liam, Louis en Zayn lachen alleen een beetje.
‘Don’t mind Harry, I neither don’t know what we’re going to do..’ zegt Niall.
Fijn. Niall en ik zijn de enige die niet weten wat we gaan doen. What the hell hebben de jongens voor ons bedacht?
We rijden de snelweg op. Louis geeft meer gas en doet de radio wat harder. Gotta Be You komt erop. Het blijft altijd vreemd om je eigen single op de radio te horen. We zingen allemaal zachtjes mee.
Ik kijk door de vooruit en ik zie dat Louis de afslag naar het vliegveld neemt. ‘Why are we going to the airport?’ vraag ik. Zayn draait zich zich om.
‘That’s a surprise’ zegt hij geheimzinning, en hij wiebelt met zijn wenkbrouwen op en neer.
Niall kijkt mij onbegrijpend aan en haalt zijn schouders op.

POV Niall
Louis parkeert de auto op een plekje op de parkeerplaats van het vliegveld. We stappen uit.
Ik kijk om me heen. Het waait erg hard, ons haar vliegt alle kanten op. ‘Follow me’ zegt Louis, en begint te lopen.
We volgen allemaal. Ik heb de hele autorit bijna amper iets gezegt, ik wist toch dat Liam, Louis en Zayn geen antwoord zouden geven.
Ik heb wel vage vermoedens wat we hier doen.. We lopen naar de ingang. De schuifdeuren zoeven open. Arrivals staat er op een bordje, met een grote pijl naar rechts.
Louis staat even stil en loopt daarna naar rechts. Nu weet ik het zeker. Mijn vermoedens worden sterker.. Céline en Elvira zijn hier. Wat moesten we anders bij arrivals? En Harry en ik waren ook nog eens de enige die niet wisten wat er ging gebeuren. Harry heeft nog niet door dat we richtig arrivals lopen, en ik besluit ook niks te zeggen.
We lopen naar de aankomsthal, en nu pas heeft Harry door waar we zijn. ‘Okay Liam, Louis and Zayn. Why are we here?’ vraagt Harry.
Hij kijkt nu druk om zich heen.
‘Oh my God! Is that Liam Payne?! Look there! That’s Zayn!!’ hoor ik iemand roepen. Fans.. We blijven staan. Er zijn gelukkig niet heel veel mensen in deze aankomst hal. Drie meisjes van een jaar of 16 komen aangelopen.
‘Hey guys!’ roepen ze vrolijk. ‘Can we take a picture with you?’
‘Ofcourse’zeg ik. We gaan met de meisjes op de foto en geven ze een handtekening.
‘Why are you here?’ vraagt éen van de meisjes aan mij. ‘Well, honestly.. I have no idea. Zayn, Liam and Louis were saying they had a surprise for me and Harry, but we have no idea what it could be’.
Alle drie de meisjes kijken nu hoopvol naar Liam, Louis en Zayn in de hoop dat ze iets gaan zeggen. Maar die schudden alle 3 hun hoofd. ‘Do you mind if we are going to wait till your surprises are here? We want to see it!’ vraagt een ander meisje. Zayn haalt zijn schouders op en geeft een 'doe wat je niet laten kan' gezicht. De meisjes gaan naast ons staan en wachten met ons mee.
Liam’s telefoon maakt opeens een sms-geluidje. We kijken allemaal op. Liam lacht. ‘Harry, Niall, watch to the door!’ zegt hij, terwijl hij naar een deur wijst. Twee meisjes komen eruit gelopen, ze zoeken naar bekende gezichten. Ik zie wie het zijn. Elvira en Céline. Mijn adem stokt in mijn keel. Ik had gelijk. Ik ren op Elvira af, ik kan niet wachten tot ze naast me staat. Ze ziet het en begint te lachen. Ze legt haar tas op de grond en in mijn ooghoek zie ik Harry ook rennen. Ik rem af en omarm Elvira. Ik til haar een klein stukje op en draai haar in de lucht.
‘I’ve missed you, little curly’ zeg ik terwijl ik haar weer met beide benen neerzet. Ze kijkt me glimlachend aan.
‘I’ve missed you too, Niall´

-

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen