Foto bij ~23~

ik had opeens mijn inspiratie terug en ik hoop dat jullie dit hoofdstuk leuk vinden. Het verhaal is bijna afgelopen. xxx

“Hmmm” zei ik hard op terwijl ik voor mijn kast stond om de perfecte outfit voor mijn date met Zayn uit te kiezen. Ik was zo blij dat we gister over alles hadden gepraat, natuurlijk wist ik ook wel dat de kans bestond dat het alsnog niets zou worden tussen ons. Maar toch, we gingen wel uit eten, dus we zouden wel zien. Ik zag opeens het perfecte jurkje, en pakte er nog een paar hakken bij en mijn outfit was bijna klaar. Ik liep naar de badkamer om de grote krulspelden uit mijn haar te halen. Ik was verbaasd over het resultaat, het was veel mooier dan dat ik had verwacht. Nadat ik met mijn make-up klaar was zag ik dat het al tien voor 6 was, wat betekende dat Zayn hier zo zou zijn. Ik liep snel terug naar mijn kamer en trok snel de outfit die ik had uitgekozen aan. Ik had net alles in mijn tasje gepropt toen de bel ging.

“You look beautiful.” Zei Zayn toen ik de deur opende. ‘Wow you’re looking so hot.’ Had ik eigenlijk tegen hem willen zeggen maar ik besloot dat dat een beetje raar zou klinken, ook al was het de waarheid. Ik besloot maar om “Hi, thank you.” te zeggen. “Shall we go?”vroeg Zayn met de mooiste glimlach die ik ooit gezien had. “Yes.” zei ik vrolijk terug. We stapte de taxi in. Ik vond de taxi’s in Londen altijd zo leuk uit zien. “Where are we going?” vroeg ik toen de taxi bij ‘the house of parliament’ reed. Ik was hier al best vaak geweest, maar ik had er eigenlijk nooit echt een restaurant zien zitten. “You’ll see, it’s a surprise.” was Zayns antwoord op mijn vraag, hij zei het met een sneaky glimlachje waardoor ik heel nieuwsgierig werd. “We’re here.” Zei de taxi chauffeur opeens. Zayn betaalde de man en we stapte uit. Ik keek om me heen en zag dat we bij de London Eye waren, maar een restaurant zag ik ook hier nergens zitten. Zayn pakte me hand vast en we begonnen te lopen.

We liepen vijf minuutjes en praatte wat, totdat we stopte voor de London Eye. Er was verder niemand meer want het was al gesloten. “We’re here.”zei Zayn. Ik snapte er helemaal niets van ik dacht dat we gingen eten maar de London Eye was geen restaurant. “You’re confused, are you?” vroeg hij na een minuut, blijkbaar had hij het aan mijn gezicht gezien. “Yes I am, I thought you said dinner?” vroeg ik. “I know, just wait and you’ll see.”zei hij weer zo geheimzinnig als in de taxi. “Okay, but you do realise that you made me really curious now?” “Yes I realize that. Just wait here for a sec.” Ik deed wat hij vroeg en zag hem naar een man toelopen, ze praatte even wat en toen kwam Zayn weer terug. Hij pakte mijn hand weer vast. “Follow me miss.” zei hij, het klonk echt zo sexy en ik kreeg helemaal een warm gevoel in mijn buik. Ik volgde hem en we liepen naar binnen. Er was een tafeltje in gezet dat helemaal gedekt was en er stonden twee kaarsjes op. Zayn liep naar de tafel en schoof een stoel naar achter zodat ik er op kon gaan zitten. Wow deze jongen is echt perfect, dacht ik bij mezelf. In Nederland waren jongens niet zo, tenminste niet die waarmee ik op date was geweest. “And do you likei t?”vroeg hij nadat hij tegenover me was gaan zitten. “Or I like it? Zayn this is the most amazing thing a person ever did for me.” Zei ik en ik zag een glimlach op zijn gezicht verschijnen.

Niet veel later kwam er een ober binnen lopen met een fles wijn en daarna met twee borden spaghetti. “I hope you like spaghetti?” vroeg Zayn nadat de man het neergezet had. “I love spaghetti.” Zei ik terwijl ik voelden dat we langzaam omhoog gingen. Het was echt het meest perfecte ooit. Het uitzicht over Londen terwijl de zon langzaam onderging. We praatte over vanalles, over dingen die we leuk vonden te doen, over One Direction en nog wat andere dingen. Toen we helemaal boven waren was het eten op en werd het rad stil gezet. Zayn stond op en hielp mij mee opstaan, dat kon ik zelf natuurlijk ook maar hij was echt een gentleman. We stonden voor het raam en Zayn stond achter me met zijn armen om mijn middel heen geslagen. Alle lichtjes in de stad gingen langzaam en het zag er zo mooi uit. “Zayn, this is just perfect.” zei ik terwijl ik mijn hoofd naar hem toe draaide. Ik keek in zijn mooie bruine ogen en voelde zijn hoofd langzaam dichterbij komen. Ik sloot mijn ogen en niet veel later voelde ik zijn lippen op de mijne.

Reageer (2)

  • liesjee16

    Aaaaaaaaaaaaaaaahhhh hoe romantisch!
    Echt zooo mooi, ben echt verliefd op je story, hihi!
    Je schrijft echt erg goed!
    Jammer dat je verhaal bijna afgelopen is!

    (flower)

    1 decennium geleden
  • OneDizzler

    Aww nice!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen