Foto bij O33.

POV Harry
Geschrokken komt Niall naast me zitten. Ik staar van de cola die hij net op het kastje heeft neergezet weer naar hem. ‘It’s just..’ probeer ik. Ik veeg de tranen uit mijn ogen.
‘I just miss her, Niall’ Ik leun met mijn hoofd naar achter, tegen mijn bed aan. Niall knikt naar me. ‘We’ve been spending only a few days with each other, but I miss her so much. I really don’t know what to do’ zeg ik.
Niall kijkt naar buiten. Ik heb het nooit met hem over Elvira. Gek eigenlijk. Is het nu het juiste moment om erover te beginnen?
‘Niall?’ vraag ik. Hij draait zich om. ‘Don’t you miss Elvira? You never talk about her. And I know, you’ve called her once. But why only one time?’
Snel probeer ik de liefdes therapeut uit te hangen. Ik denk dat het me nog best wel gaat lukken ook.
Niall haalt even ze hand door zijn haar en ik blijf hem vragend aankijken. ‘There was something wrong when I called her. When I was at the hospital the night before we left , I also left a note. I know she has seen it. But it was a bit awkward to call her, after I wrote the note’.
Hij zegt het alsof het heel logisch is, maar dat is het helemaal niet. Ik verzink even in gedachten. Ik schrik op van Niall die opstaat en wat dingen op mijn laptop doet.
Hij klinkt een paar keer met de muis en typt dingen in. ‘What are you doing?’ vraag ik nieuwsgierig. ‘Eerm, nothing special..’ Ik zag hoe hij nog snel dingen weg klikte en opstond. Einde van het liefdesgesprek. ‘I’ll see you downstairs’ zei hij, voordat hij mijn kamer uitloopt.

Als ik even later beneden kom plof ik naast Zayn op de bank. Hij kijkt samen Louis en Liam naar iets op de tv. Ik heb geen idee waar Niall is, maar daar maak ik me nu niet zo druk om. Misschien is hij wel gewoon op zijn kamer. Ik met hen mee naar de tv. Het is iets wat me eigenlijk niet intresseert, dus ik begin om me heen te kijken. Op een goed moment staat Liam op en seint iets naar Louis en Zayn. Hij denkt dat ik het niet zie, maar ik zie het wel.
Als Liam boven is vraag ik aan Louis waarom Liam zo vaag seinde en waar Niall eigenlijk is.
Zoals ik al verwachtte is Niall op zijn kamer, maar waarom Liam iets seinde wil hij niet kwijt. Het einige wat hij erover zegt is: ‘You’ll have something you want really quickly’.
Ik heb geen idee waar hij het over heeft, dus ik haal mijn schouders op en pak iets te drinken uit de koelkast.

-

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen