Foto bij 2.

Ik stap StarBucks binnen. Ik kijk op m'n mobiel. Weer geen bericht. Zelfs niet van mijn mama ofzo. Was er dan niemand die inzag hoeveel verdriet ik had? Ik veegde een traan van mijn wang en ging achter in de rij staan. Dat ook nog. Een lange rij. Na 15 minuten is de jongen voor mij aan de beurt. ‘ A mango and passion fruit drink please.’ Mmm dat klonk lekker. Ik had niet eens door dat die jongen in het Engels bezig was. ‘Thanks’ hoorde ik hem zeggen en hij draaide zich om, schrok dat ik er stond, botste tegen mij en het hele drankje viel in mijn decolté. Ik keek naar mijn doorweekte truitje. Shit. ‘I’m so sorry!’ riep de jongen in paniek, ‘Let me fix this...’ Hij pakte servietten en wou mijn truitje afvegen. Ik duwde hem weg. Ik legde mijn gezicht in mijn handen en begon weer te huilen. Dit kon écht niet erger. De jongen zag dat ik begon te huilen en probeerde me te troosten. ‘Hey, what’s wrong babe?’ Nu pas hoorde ik dat de jongen een sexy Brits accent had. Zou het.... Misschien.... Ik keek op. Het was net of de wereld stopte met draaien, mijn hart stopte met kloppen. Ik stond voor Harry Styles. Ik kreeg geen lucht. Harry trok me uit de rij. ‘You...’ stamelde ik, ‘You’re Harry Styles.’ Er verscheen een glimlach op Hary’s gezicht. -‘Nice to meet you. And you are?’ hij stak zijn hand uit. ‘Justine.’ probeerde ik zo normaal mogelijk. -’So what’s wrong babe?’ vroeg hij. Oh god. Oh god. Ik sprak tegen Harry Styles. Misschien had hij nog een ticket!
‘I don’t have a ticket for your show in 2 days... It was sold out so quick!’ Harry keek me liefdevol aan. Er verscheen weer een stralende glimlach op z’n gezicht. -’Got something to do? Now?’ vroeg hij. Ik schonk hem een glimlach als antwoord. ‘C’mon... I’ll buy you a new shirt!’ zei hij lachend. Hij maakte aanstalten om te vertrekken. Ik dacht aan mijn groepswerk. Komaan? Groepswerk kan me gestolen worden! Ik ging mee met Harry.
We gingen de stad in. Zelfs de manier hoe Harry liep was onwijs sexy. Hij had een muts en een zonnebril opgezet, om niet herkend te worden. Ik keek hoe hij volmaakt door de Meir liep. We zeiden niets. We lachten alleen. En dat was voor mij zelfs al genoeg. Harry sleurde me binnen in een winkel waar hij mij een nieuw truitje kocht. Een rood met witte hartjes. Het was schattig en romantisch tegelijk. Net als Harry. ‘Wanna try a real Belgian waffle?’ vroeg ik toen we de winkel uitkwamen. -’Hell yeah!’ was zijn antwoord. We kochten samen een wafel bij het wafelkarretje en gingen op een bankje zitten.

Reageer (1)

  • BeCreative

    BLOBJHTY- LOVEEEE ITTT!!!(H)(H)

    Abboooo....(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen