Foto bij Hoofdstuk 3

Ik was in de wolken ! ik had net Harry Styles ontmoet , hij haaft mij naar het hotel gebracht op zijn vespa en heeft me een kus gegeven. Dit zou Lore nooit geloven .Zou hij mij morgen nog herkennen als we hen gingen ontmoeten? Hopelijk. Maar dan begon ik mezelf vragen te stellen , terwijl ik me haastte naar de hotelkamer vroeg nik me af waarom hij me een kus had gegeven , hij had toch al een vriendin? Of deed hij dit gewoon bij alle meisjes die hij tegenkwam , hopelijk niet. Toen ik in de hotelkamer binnenkwam rende ik meteen naar Lore toe en vertelde ik haar het hele verhaal. Ze luisterde heel aandachtig naar mijn verhaal en haar mond viel open “OMG, da is echt GEWELDIG !!! jullie zijn echt ‘ment to be’”. Lore liep helemaal van stapel .” Verwacht er maar niet teveel van , hij heeft trouwens al een vriendin.” Zei ik een beetje teleurgesteld van hij feit dat ik wist dat het nooit iets zou kunnen worden tussen ons. “ Misschien is het wel helemaal niet waar wat er in die boekjes staat”zei Lore om me op te beuren , niet dat het hielp .”Tja , wie weet . Kom laten we gaan slapen zodat we morgen goed fris zijn .” Zo gezegd , zo gedaan , we maakte ons klaar om te gaan slapen en kropen onder de dekens.
De volgende ochtend stonden we vroeg op , we douchte ons , namen een stevig ontbijt en begonnen aan onze dag in Londen . Omdat de Meet&Greet en het concert pas om 5 uur was hadden we nog de hele dag voor ons . We hadden besloten om eerst naar madame tussaude te gaan en dan wat terrasjes te doen . in madame tussaude gingen we op de foto met alle sterren . Jammer genoeg stond er niemand van One Direction :’(. De dag vloog voorbij en voor we het wisten was het al 4uur . Nog maar een uur voordat we onze helden mochten ontmoeten . We waren op van de zenuwen , zou hij me nog herkennen? En wat als hij dat niet deed? Ik heb mezelf al genoeg vragen gesteld en ik had besloten dat ik er gewoon het beste van ging maken , of hij me nu herkende of niet.
We hadden ons mooi opgemaakt en eindelijk was het zover , we gingen One Direction ontmoeten ! we mochten de kamer binnen . Liam , Louis , Zayn , Niall en harry . alle 5 mooi op een rij , ze zagen er weer adembenemend uit! We gaven hen alle 5 een kus en zeiden hallo en vroegen hoe het met hen was . ik had gedacht dat Harry meteen met mij zou beginnen praten . maar integendeel , hij was bijna heel de tijd met Louis aan het fluisteren en aan het lachen , waardoor ik met zeer ongemakkelijk ging voelen. “hi , so do you have any questionss for us?” vroeg Zayn aan Lore en mij.”uhm..yeah ofcourse “ . We hadden zoveel voorbereid dat we gingen vragen en zeggen . maar nu klapte ik dicht en was Lore de enige die praatte , ik was gewoon zo verdrietig dat Harry me niet herkend had. Maar omdit ik niet verdrietig wou overkomen zei ik af en toe ook wel eens iets.
Onze tijd was op . Lore was helemaal in de wolken dat ze One direction had ontmoet , ik iets minder . Harry had me niet herkend , hoe kan dat nu? We hebben elkaar gisteren toch ontmoet ! ik moest me inhouden om niet te beginnen wenen . Maar ja , the show must go on , het concert begon , ik genoot er wel van . Maar niet zo hard dan ik gehoopt had. Met het liedje “ I want “ vroegen ze 3 meisjes op het podium , mijn humeur veranderde van verdrietig naar dolgelukkig . Harry zou mij op het podium roepen . Hij had gewoon alsof gedaan dat hij me niet kende ! maar helaas , er waren al 3 meisjes op het podium . Mijn humeur verandere al snel terug . Ze begonnen aan het voorlaatste liedje “One Thing “ . Eigenlijk had ik er geen zin meer in , ik had gewoon zin om naar huis te gaan en te wenen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen