Eindelijk was het zover. Lore en ik hadden een wedstrijd gewonnen zodat we One Direction konden ontmoeten en naar hun concert mochten, eigenlijk had zij de wedstrijd gewonnen en ze had mij meegenomen. Omdat we nog te jong waren om alleen te gaan moesten we een volwassen meenemen , daarom hadden we mijn mama meegenomen. We hadden de trip al helemaal voorbereid. Eerst reden we met de auto naar Brussel om dan daar het vliegtuig naar Londen te nemen ,natuurlijk hadden geen geluk en had ons vliegtuig 2 uur vertraging . om ons bezig te houden gingen we in al de krantenwinkels kijken voor boekjes of andere dingen van One direction. Nadat we zowat ongeveer heel de luchthaven hadden afgelopen hadden we ongeveer een tiental boekjes waar ietwat over One Direction instond. We moesten nog drie kwartier wachten voor we mochten inchecken . Terwijl we daar op onze stoelen te wachten zaten , begonnen we al in de boekjes te lezen . De tijd vloog voorbij , uiteindelijk mochten we inchecken.
Eenmaal opgestegen zagen we uit het raam het mooie uitzicht over Brussel . We hadden zeker genoeg bij om ons te amuseren , de vlucht duurde maar een kleine drie kwartier dus met wat goede 1D muziek en al de boekjes die we gekocht hadden zouden we ons zeker niet vervelen.
Ik had al de boekjes die we gekocht hadden al doorgelezen behalve één boekje , een Engels boekje genaamd “Bliss Magazine”. Er stond een heel artikel in over One Direction . In mijn beste Engels begon ik met volle moed aan het artikel . Terwijl ik het artikel aandachtig doorlas dwaalde mijn ogen af naar een vraag die “Bliss Magazine” aan One Direction stelde . “ Guys , i have to ask this , for the fans . Are you guys single or are you dating someone?”. Van Louis en Liam wist ik al dat ze niet meer single waren . Ik zocht naar Harry zijn antwoord , “I’m Dating someone , Caroline Flack.”. CAROLINE FLACK??? WAT? Zij is 32 jaar ofzo. Ik kon men oren niet geloven . Langs de ene kant was ik natuurlijk blij dat Harry iemand heeft gevonden die hem gelukkig maakt , maar langs de andere kant ging ik vanbinnen dood van jaloezie ookal wist ik dat het nooit zou kunnen gebeuren dat Harry mij zou zien staan , ik ben maar één van de miljoenen fans . Ik liet dit ook aan Lore lezen , zij wist het blijkbaar ook nog niet en was net zoals mij ook blij voor hem maar ook jaloers.
Toen we met het vliegtuig in Londen geland waren stapten we van het vliegtuig , pakten onze koffers en namen we een taxi naar ons hotel . Ik was een beetje down door het nieuws dat Harry iemand aan het daten was , maar probeerde er toch het beste van te maken . We zette even onze zakken en men mama in het hotel af en we gingen Londen verkennen. Omdat we morgen One Direction mochten ontmoeten moesten we er natuurlijk supergoed uitzien , dus moesten we gaan shoppen .
Na een paar uur waren we uitgeshopt , ik moest voor Lore nog een cadeautje gaan kopen omdat ze mij mee had genomen naar Londen . Omdat ik wist dat Lore gek was van het merk “Jack Wills” dacht ik om een trui of iets anders van daar te kopen. Ik ging de winkel binnen , het was echt de grootste winkel die ik ooit gezien had ! rekken vol met kleren, en met accesoires . Uiteindelijk had ik gekozen om een witte trui met in het midden “Jack Wills” op te kopen. Nadat ik zeker een halfuur aan de kassa had moeten aanschuiven liep ik eindelijk de winkel uit. Omdat ik nogal haast had stapte ik een beetje rapper . Ik kreeg net een SMS dus pakte ik mijn gsm . Nogal een ongemakkelijke pose .,Terwijl ik aan het SMSen was en tegelijk aan het stappen was botsten ik opeens aan tegen iemand , mijn gsm viel uit men handen en de trui die ik voor Lore had gekocht viel op straat en lag helemaal onder de modder. Nu was ik nog slechtgezinder. “I am soo sorry!”. Hoorde ik iemand zeggen met een zachte en mooie stem , ik keek naar boven . Daar zag ik Harry zijn mooi krullen weer perfect liggen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen