Foto bij O5. Heartbreak

Yah, nog een hoofdstukje ^^
Ik hoop echt dat jullie het leuk vinden O;

Jason staart naar zn schoenen en is stil terwijl Kai aan een stuk door praat.. Volgens mij is er iets mis.
Ik ga de Halfpipe op, skate naar boven en spring boven op Kai " Hey Rhiannon " Zegt hij " Heeeeyy " Roep ik een beetje te vrolijk, ik prik in Jason's wang " Whats up ? " vraag ik " Uh.. Nou.. Joëlla is eerder naar Amerika en kijk wat ze me stuurde vlak voor ze weg ging.
Ik pak zn telefoon " Hey, Jason dankje voor alle cadeautjes en alle spullen enzo die je me gaf. Het was trouwens erg gezellig met je neef, hij zoent ook lekker. Veel plezier in Nederland X-Je ex." De glimlach die ik had is nu totaal verdwenen " Hoe.. Hoe kan ze dit doen.. Na alles wat je voor haar heb gedaan ?" Schreeuw ik, ik geef zn telefoon terug ook al had ik die liever over het hekje naar beneden gegooit.
Serena slaat dr arm om Jason heen " Je verdient beter Jason " zegt ze " Ja inderdaad " Zegt Kai.
" Ik snap niet hoe ze dit had kunnen doen, ik snap niet waarom ze me heeft gebruikt " zegt hij " ik pak me telefoon en zoek haar nummer " Joëla, hoe kon je Jason dit aan doen, hoe kon je hem gebruiken.. Ik snap hetn iet .. Je hebt hier niet alleen hem pijn mee gedaan.. Ook mij, ik zag je als me zusje, hoe kan je hem dit aan doen ? " stuur ik naar haar. Ik vertel Jason niet dat ik dit heb gedaan maar ik moet gewoon weten waarom ze hem heeft gebruikt. " Kunnen we het over iets anders hebben? " Vraagt Jason " Ja is goed " Zegt Kai " Gaan jullie mee naar me neef in engeland, ik ben uitgenodigt om met een paar vrienden 3 maanden daar heen te gaan.. We kunnen daar ook naar school als uitwisselings studenten en me neef betaalt alles " Vraagt hij " IK GA MEEEE " Roep ik een beetje te vrolijk " Dan kom ik ook " Zegt Serena " Jason, jij ook ? " Vraagt Kai " Ja is goed " Zegt hij en probeert te glimlachen wat er niet erg overtuigend uit zag.. " Wanneer gaan we ? " vraag ik " Als de school hier begint dus volgende week maar we kunnen oook morgen gaan dan hebben we een week extra om me neef en de jongens van zijn band te leren kennen " zegt hij " Morgen lijkt me een goed idee dan zijn we eerder van onze ouders af " Zegt Serena lachend " Okaiemand er niet mee eens ? " vraagt Kai " Nee ik niet " Zeg ik " ik ook niet " Zegt Jason.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen