Foto bij hoofdstuk 9

reactie & kudo's erg welkom (A)

‘je krijgt me toch niet te pakken’ gilde Nessie over haar schouder naar mij.
Ik stootte een lage grom uit als tegenspraak en spannende mijn spieren aan om nog sneller te gaan. Binnen een half minuut zat er nog maar een meter tussen Nessie en mij. Nessie stootte weer een kort gilletje uit en probeerde me af te schudden door zigzaggend tussen de bomen door te schieten. Ik raakte 2 meter achter op haar, maar liet me niet zo gemakkelijk afschudden. Met 1 grote sprong belandde ik half naast en voor Nessie terecht waardoor ze tegen me op knalde. Ze gilde van schrik, maar brak toen in een lachbui uit. Ik hield haar met 1 poot op de grond gedrukt en likt haar dwars over haar gezicht.
‘ielg, Jake’ gilde ze terwijl ze niet kon ophouden met lachen.
En de volgende lik volgde al snel daarop.
‘aah, oke, oke, ik geef me over’ gilde ze half terwijl ze haar armen boven haar hoofd legde.
Ik stootte een tevreden gegrom uit en gaf haar een klein kopstootje tegen haar schouder terwijl ik mijn poot van haar af haalde.
‘hahaha, zullen we nu maar gaan jagen’ vroeg ze me met een grote glimlach.
Een kort blafje kwam eruit mijn mond. Voor ik het wist schoot Nessie er weer vandoor. Snel volgde ik haar geur en zag haar op een open plek halt houden en snuiven. Toen ze een geur had opgepikt stoof ze weer weg en ging achter de geur aan. Ik volgde haar op een afstandje.
Ze stond onder een boom met een grizzlybeer tegen over haar. De grizzlybeer gromde dreigend naar haar. Ik moest me erg inhouden om er niet tussen te springen.
Sinds ze volgroeit was had haar huid zich aangepast aan het vampier bestaan en was dus een stuk harder geworden. Ik was blij dat het niet zo hard was als die van de andere cullens, maar wel hard genoeg om niet gewond te raken tijdens het jagen.
Nessie trok haar lip op en liet haar rij witte, vlijmscherpe tanden zien. De grizzlybeer grauwde naar haar en probeerde haar te raken met één van zijn klauwen. Ze ontweek de klauw echter met groot gemak, sprong op de beer zijn nek en begroef haar mond in zijn nek. Het enige geluid wat de beer nog maakte was een halve gorgel en toen viel hij dood neer op de grond.
Ik veranderde naar dit schouwspel des doods en trok snel mijn spijkerbroek aan. Op een langzaam drafje ging ik richting Nessie en veegde met een vinger het bloed van haar lippen, waarna ik haar een kusje gaf op haar mond.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen