Foto bij ~21~

ik ben blij dat mensen mijn verhaal leuk vinden :) Love you all! xx

U heeft 48 gemiste oproepen en 12 nieuwe berichten. Oepsie. Waarom had ik die telefoon nou ook weer uitgezet. Ik was blijkbaar echt dom, ik had gewoon de hele tijd gedacht dat Zayn m’n nieuwe nummer had, maar dat had ik hem nooit gegeven. Wow ik was dus echt een dom blondje. Hij had vandaag 48 keer gebeld en 12 sms’jes gestuurd, en ik voelde me nu echt belabberd. Als ik gewoon had besloten hem vandaag te sms’en had ik dit allang gezien. Ik besloot om maar bij de eerste sms die hij gestuurd had te beginnen. Ik las ze allemaal. Bij elke nieuwe die ik las kwamen er steeds meer tranen in mijn ogen. Bij elk sms’je leek het alsof hij het steeds een beetje meer opgaf. Met een tissue veegde ik snel de tranen van mijn gezicht voordat ik het laatste sms’je ging lezen. ’Sorry that I called and texted you so much today. I guess Liam was wrong. I won’t bother you anymore. Zayn.’ stond er. Stoppen met huilen kon ik niet meer. I screwed it up. Niet zo’n beetje ook. “Colette what’s wrong?” hoorde ik Kate opeens zeggen. Omdat ik niet veel kon uitbrengen liet ik haar de sms’jes maar lezen. “Just text him and explain why you haven’t answered. I’m sure he’ll understand.” Zei ze nadat ze alles gelezen had en ik had gezegd waarom ik het nu pas las. “You think so?” vroeg ik nog onzeker terwijl ik met mijn nieuwe telefoon aan een sms begon. “Yes I’m sure.” Zei ze. Ik stelde me vast aan ofzo, maar ik was gewoon zo bang dat ik het nu voor altijd verpest had.

’Dear Zayn, I’m sorry that I haven’t answered your calls and haven’t responded to any of you texts until now. I kinda forgot about my Dutch phone, ‘cause there’s no money on it and I thought everyone that had that number also had my new one. But I forgot you didn’t. Sorry. I hope you understand and you still want to meet me again to talk about everything. Xxx Colette.’ Ik las het nog een keer over voordat ik op de verzend knop drukte. Nu maar hopen dat hij het begreep en dat alles goed zou komen.

In slaap vallen lukte niet goed. Telkens zag ik weer die mooie ogen van Zayn. Die mooie lach van hem. Die stem, wow die was zo sexy. – stop met denken aan hem – zei ik in mijn hoofd tegen mezelf. Ik moest echt slapen het was al 3 uur ’s nachts en ik had nog steeds geen oog dicht gedaan. Het lukte me niet om niet aan Zayn te denken. Al duizend keer had ik op mijn beide telefoons gekeken of Zayn ge-sms’t had, maar elke keer geen nieuw bericht. Best logisch welke andere debiel is er nou nog wakker en leest een sms en beantwoord hem ook nog. Ik zette mijn Ipod aan en ging maar naar muziek luisteren wat er hopelijk voor zou zorgen dat ik in slaap zou vallen.

De muziek had blijkbaar geholpen want toen ik mijn ogen opende scheen het zonlicht tussen de opening van mijn gordijnen door. De eerste gedachte die in me op kwam was of Zayn nog ge-sms’t had. Ik keek op mijn telefoon en zag dat ik geen nieuwe berichten had. Maarja het was dan ook pas half 8 in de ochtend misschien was hij nog niet wakker ofzo. Of was het gewoon dom om zo te denken. Nouja dan maar opstaan, douchen en eten enzo, en gewoon hopen dat hij ooit nog iets terug zou sturen.

Reageer (1)

  • liesjee16

    aaaahh hopelijk komen ze nu snel bij elkaar!

    (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen