Foto bij O3. I was first !

Foto komt nog ^^

Ik ben echt blij dat ik 3 abo's heb.
Ik ga proberen iedere dag een hoofdstuk erop te zetten ^^

Ik loop naar mn badkamer en kleed me uit. Ik zet mn radio aan en stap onder de douche " How do you get up from a all time low " Mhm.. klinkt leuk, er komen nog 2 liedjes van dezelde band die The Wanted blijkt te heten. Ik vond alle liedjes eigenlijk wel leuk. Ik stap onder de douche vandaan en droog me af. Ik kleed me aan, ik doe mn skinnyjeans aan en mn 'say it out loud' shirt.
Ik loop uit de badkamer en trek mn rode vans aan, ik ga zitten aan mn bureau, doe mn doodshoofdketting om en mn doodshoofd ring. Nu nog mn make up en dan ben ik klaar. Ik pak mn mascara en oogpotlood en doe het op.. Ohja, mn parfum en mn armbanden " Jasooonn? " Roep ik, ik ben mn telefoon kwijt voor de miljoenste keer en hij weet altijd waar ik 'm heb gelaten " De bovenste la onder je zwarte black veil brides trui " Roept hij terug, dat is het handige van tweeling zijn, soms weet je gewoon wat de ander wil vragen. Ik loop naar de la en kijk onder me trui " Dankjeee " Roep ik en stop mn witte iPhone in me zak.
Ik loop weer terug naar de badkamer en doe m'n haar in een warrig knot "Lalala, im glad you camee " Zing ik vrolijk, die liedjes zijn echt leuk. Ik ga vanavond die liedjes opzoeken " Ben je klaar ? " vraagt Jason die in de deuropening van de badkamer staat "Ja " zeg ik en loop achter hem aan naar beneden. Onze moeder is aan het werken, dat doet ze eigenlijk bijna altijd, soms licht er opeens heel veel geld op te tafel met een briefje dat ze weer een paar maanden weg is.. Eigenlijk zien we haar alleen op onze verjaardag wat ik eigenlijk niet zo erg vind want zonder ouders, geen regels. Ik pak mn skateboard uit de hoek van de hal en ren naar buiten " Wie het eerst bij Serena is !" Roep ik terwijl ik op me skateboard spring. Ik hoor dat Jason niet heel ver achter me is dus ik neem een kortere weg, die hij niet kent. twee keer links een keer rechts en dan alleen maar rechtoor denk ik terwijl ik door de steefjes rij, ik spring over een paar prullenbakken. Ik maak een laatste bocht en spring over het hekje van haar tuin " EERSTE ! " roep ik als ik zie dat Jason doodmoe aan het einde van de straat eraan komt. Ik druk op de bel en trek mn shirt recht.

Reageer (3)

  • 1Directi0nn

    ohja; abo. (:

    1 decennium geleden
  • 1Directi0nn

    als ik eerlijk ben wist ik niet wie The Wanted was , maar ik zocht ze op en ik ging het liedje Glad You Came luisteren en toen dacht ik ; ZINGEN HUN DAT ? :O yes nu weet ik wie dat zingen hahah.
    dankjewel dus. ' en je schrijft echt leukk ik ga vlug verder met lezen en dan naar bed xd

    1 decennium geleden
  • Allysae

    haha lolz
    wieeeee was de derde abo volgens mij
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen