ik heb dit verhaal geschreven omdat ik het zelf mee gemaakt heb

July ging naar school. in de anderen groep 7 was er een nieuwe jongen, zijn naam was livendro. toen ze hem zag in de pauze hoorde ze van haar bff dat ze met zijn vriend had, en zijn naam was roncherello.july had een plan:als ik nou goeie vrienden word met die roncherello dan kan ik er voor zorgen dat hij het kan regelen voor me. ze had het plan verteld tegen haar bff itania. ze vond het een goed plan maar zij wou ook july helpen. en dat mocht van july. july ging een week bij itania slapen.
toen was het roncherello jarig en er waren allemaal kinderen uitgenodigt livendro,jaden,itania,germy,mary en july.
toen we naar dat feest gingen wou iedereen dat july,mary,germy en itania gingen dansen maar ze waren verlegen dus zijden ze als jullie eerst gaan dansen maar de jongens vonden het ook heel eng en zijden dat de meisjes eerts want meisjes gaan voor zijden ze. en iedereen lachde.
toen het bijna was afgelopen ging roncherello met livendro praten. uiteindelijk werden july en itania opgehaald. we liepen met zijn drieen naar huis.en plotseling kwam roncherello naar buiten rennen en zij: hij vind je leuk en dansde van plezier. july lachde en itania ook.
maar july durvde niet tegen ivaron dat het niet aan is. terwel hij dat wel denkt. maar july wis zeker dat ze echt met livendro wilden.en uiteidelijk heeft ze het toch tegen ivaron gezegt.zijn hard was gebroken me zij kon er ook niks aan doen dat ze op iemand anders is. maar het is nog niet steed niet tussen july en livendro want ze zijn allebij verlegen want als iemand nee zegt dan ga je echt blosen.
maar we weten nog steeds niet wie het nou uiteidelijk gaat vragen of roncherello doet het.

einde
t

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen