Tammy kwam thuis na haar auditie en zag dat April druk aan het schrijven was. Ook zag ze de fruitmand staan dus vroeg ze toch voorzichtig even of er iemand langs was geweest. Tammy had zich al voorbereid op een uitbrander voor het storen van April tijdens het schrijven, maar ze was verassend rustig en zei: “Ja, die chagrijnige meneer is langs geweest om het te komen brengen, het is een welkoms cadeau.” “Hij heet trouwens meneer bitters.” “Nou bitter is hij zeker, als hij zelfs met een chagrijnige kop een welkoms cadeau komt brengen.” Zei Tammy met een spottend lachje. “Hoe ging je auditie eigenlijk?” vroeg April er snel achteraan, terwijl ze ondertussen druk doorschreef aan haar script. Tammy zei dat het wel goed ging alleen dat ze wel het gevoel had dat ze nogal zenuwachtig overkwam. “Ik krijg over een half uur bericht of ik een rol heb en zo ja, welke.” “Dus ik moet nog maar even afwachten, ondertussen ga ik even naar het park om wat te ontspannen en jij?” “Ik blijf even doorschrijven aan mijn script.” Zei April vlug, die het verhaal van Tammy eigenlijk helemaal niet gehoord had.

Toen Tammy in het park kwam, zag ze daar Logan zitten en dacht, daar ga ik even bij zitten. “Hi Logan” Zei ze opgewekt. Maar Logan zat naar een papier te staren en hoorde haar niet, dus toen ging Tammy maar naast hem zitten en zei het nog een keer. “Hi Logan” dit keer reageerde hij wel, nou ja wat je onder reageren kan verstaan dan. Hij keek even op en mompelde wat. Daarna was hij alweer druk verder aan het, wat hij ook aan het doen was. “What are you doing?” vroeg Tammy nieuwsgierig. Dit keer schrok Logan op en gaf antwoord. “O, we got a new song from Gustavo, and we’ve got to learn it in a day!” “So I’m a kind of busy right now.” “O, sorry, zei Tammy en wilde opstaan en weglopen. Maar Logan hield haar tegen en zei: “Maybe you and April can meet us at our appartement tonight, I mean then we will be almost done I think.” “That would be great, and I just auditioned so I’ll tell you then if I got it or not.” “Ok” zei Logan “I’ll see you two tonight then, the other guys will be there too of course.” “See you tonight” Zei Tammy nog en liep weg.

Toen ze later thuis kwam was April er al niet meer, maar er lag een briefje op tafel.

Ben even naar het zwembad om af te koelen!
April

Tammy zou dolgraag ook gaan, want het was inderdaad erg warm. Maar er zou zo gebeld worden of ze een rol had gekregen, dus bleef ze maar thuis.
Een paar minuten later werd er al gebeld, Tammy nam gauw de telefoon op…

TO BE CONTINUED!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen