Foto bij 7.

Justin Drew Bieber.

Langzaam maak ik mijn ogen tot spleetjes open. Ik kijk naast me en zie dat Selena er niet meer ligt. Meteen maak ik mijn ogen helmaal open en kijk ik op de klok. Het is 7.00. Slaperig sta ik uit bed en loop ik naar beneden. Selena haar schreeuwerige stem snijd als een mes steek door mijn hoofd op de vroege ochtend. Ik slof zachtjes naar de woonkamer waar Selena ook is. “Maar ik kan nu niet weg.” Zegt Selena. Ik kijk haar vragend aan en ga op de bank zitten. “Je weet waarom ik nu niet weg kan!” Ik wrijf de slaap uit mijn ogen. Waar zou het gesprek over gaan. “Los het dan op!” Schreeuwt Selena opeens. Geschrokken kijk ik naar Selena. Ik heb haar nog nooit zo boos gezien.
Boos gooit ze haar telefoon op tafel. “Wat is er?” Selena zucht diep en kijkt me dan schuldig aan. “Ik moet weer terug naar L.A.” “Hoezo?” Vraag ik verbaasd. “Er was een computer crash en nu zijn er een paar liedjes van mijn nieuwe album kwijt.” Ze zucht nog is diep. “En nu moeten we kijken hoe we het gaan oplossen waarschijnlijk moet ik die liedjes opnieuw opnemen.” Ik zucht nu ook. “Maar ze hebben toch wel een back- up?” Selena knikt. Wat is dan het probleem? “Maar niet alles staat daar op. Die liedjes zijn we echt kwijt.”
Ik loop naar Selena die inmiddels ook al was gaan staan. Voorzichtig sla ik mijn armen om haar dunnen lichaam heen. “Het komt wel goed.” Fluister ik in Selena’s oor. Tot mijn verbazing begint ze te snikken. Ik duw haar een stukje van me af. “Het komt wel goed. Geloof mij maar.” Ik druk haar terug tegen mij aan. We blijven zo staan tot Selena’s mobiel afgaat.
“Ja” Zegt ze als ze haar mobiel op neemt. Ze zucht diep. “Oké… ik ben over een uur klaar.” Vragend kijk ik haar aan. “Mijn moeder komt me over een uur ophalen en dan gaan we naar het vliegveld.” “Oh.” Zeg ik. “Laten we dan maar alvast gaan inpakken.” Voeg ik er nog aan toe.
Samen lopen we naar boven. Ik pak Selena’s koffer van onder het bed en Selena begint hem te vullen met spullen. Als de koffer vol zit loopt ze met een setje kleding naar de badkamer. Ik kijk uit het raam. Ik wil eigenlijk niet dat Selena weg gaat.
Als Selena eindelijk klaar is, is het mijn beurt. Ik trek mijn kleren uit en neem een snelle douche. Als ik klaar ben trek ik snel mijn kleding aan en föhn ik snel mijn haren.

De deur bel gaat. Ik sta op van de bank om de deur open te doen. “Hey Justin.” Zegt Selena’s moeder vrolijk als ik de deur open heb gedaan. Ze loopt met me mee de woonkamer in waar Sel al klaar staat met haar spullen. “Ben je klaar?” vraagt Mandy aan Selena. Selena knikt langzaam. Ik loop naar Selena toe en druk mijn lippen zacht op die van haar. Onze tongen spellen een vurig liefdes spel totdat Selena haar moeder ons verstoord. Jammer genoeg moet ik Selena nu loslaten. Met ze alle lopen we naar de auto. Samen met Mandy til ik Selena haar spullen in de kofferbak. Ik geef Selena nog en laatste knuffel en kus voordat ze in de auto stapt.


Hellooo,
Woeeeh. Ik heb me best gedaan om het hoofdstukje een beetje extra lang te maken.
De moeder van Selena Gomez heet Mandy toch? haha.
&& overmorgen moeten we weer naar school.. (huil)
Anyway, sorry dat ik 2 dagen niet heb geschreven..
Xo

Reageer (5)

  • xswagstars

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Elevator

    ik hou van jou story man (H)(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • JKaulitz

    verder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Herondales

    OH EN SNEL VERDER OF COOOOOURSE.

    1 decennium geleden
  • Herondales

    Ahwww. Dat plaatje is echt toepasselijk hahaha.
    Maaaaaaaaaaaaaaaaar nu gaat Justin stiekem party-en toch? ;D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen