Foto bij 6.

Louise Alicia Mac Kibbin

Glimlachend kwam Justin aan lopen met 2 warme choco’s en 1 Frappuccino met extra slagroom. “Een warme choco voor jou.” Zegt Justin en hij zet de bekker voor Selena neer. “en 1 Frappuccino met extra slagroom voor deze dame hier.” Zegt Justin met een lieve glimlach. Hij is zo schattig als hij zo glimlach. Ik merk dat ik dom naar hem blijf glimlachen. Ik draai mijn hoofd weg en pak mijn agenda uit mijn tas. Ik voel dat ik een beetje rood word dus doe ik extra lang over. “Hadden jullie al een datum in gedachten?” Vraag ik als ik mijn agenda heb. Selena knikt trots. “22 Augustus.” Ik verslik me bijna in mijn drinken. “Maar dat is over ongeveer een maand.” zeg ik geschrokken. Justin knikt. “We willen graag zo snel mogelijk trouwen. Voor dat de fans erachter komen enzo.” Ik knik begrijpend. “Oke, het is vandaag Dinsdag 21 Juli.” Mompel ik binnensmonds. Ik denk eventjes diep na. Snel neem ik nog een slokje van mijn drinken. “Oke, Ik zie het zo voor me. Deze week doen we alles. Van het taarten en wijn proeven tot aan de uitnodigingen. Dan vanaf volgende week Woensdag doen we Selena’s kleding enzo. De week daarna doe we Justin’s kleding en de laatste week is om de puntjes op de i te zetten.” Leg ik uit. “Het word krap maar ik denk dat het gaat lukken.“ Zeg ik met een glimlach. Justin en Selena knikken beide ook glimlachend.
“Wacht is.” Zegt Selena opeens. Justin en ik kijken haar beide vragend aan. “Ben jij familie van Lo Ann Mac Kibbin? Ik kink trots. “Zij is mijn moeder.” Antwoord ik. “Ik zou zo graag een jurk van haar hebben.” Ik knik weer begrijpend. Mijn moeder was behoorlijk bekend onder de sterren. “Ze is vorig jaar overleden.” Ik zie dat Selena schrikt. “Sorry ik wist niet dat..” Verder komt ze niet. “Het is niet erg.” Ze knikt maar toch zie ik dat ze zich schuldig voelt. “Mijn tante hielp mijn moeder altijd. Ik kan vragen of zij misschien een jurk wil maken.” Selena krijgt spontaan een glimlach op haar gezicht. “Omg, ik zou je echt eeuwig dankbaar zijn.”

Na nog het een en andere besproken te hebben. Zijn we eindelijk klaar. Moe laat ik me op de bank vallen. Morgen word een zware dag.


Beste Abo's,
Jullie zijn geweldig.
Ik hou echt van jullie reactie's haha!
Jullie maken me blij! (:
Xo

Reageer (4)

  • Herondales

    Hey, je moet nu wel eens even verder hea. ;o

    1 decennium geleden
  • xswagstars

    Snel verder!(flower)

    1 decennium geleden
  • Elevator

    aahhhhhhhhhhhhh die foto is zo cute echt te schatig verdrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    1 decennium geleden
  • Herondales

    Pff, verwende nesten.
    Hahaha. Jk <3.
    Dit verhaal maakt me blij, dus ga maar snel verder. (a')

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen