Een ijzige gil doorbreekt de stilte in de zwoele nacht. Mensen lopen sneller voorbij de plek waar gegild wordt. De achterbuurten van Parijs zijn gevaarlijk door de verschillende bendes die er door de jaren zijn ontstaan. Niemand wil zelf betrokken raken in een afrekening, één blik is al genoeg. Meisjes in elkaar slaan en verkrachten is hier een hobby. Ze worden elk jaar koelbloederiger en gruwelijker. La nuit trop courte, le jour trop long, attendre pour une autre victime.
Vandaag is alles anders, de achterbuurt heeft een onverwachte bezoeker, één die niet op de hoogte is van de gebeurtenissen in deze buurt. Vous êtes comme un rêve, une histoire, vous êtes irréel. Vous êtes trop parfait d'exister!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • xBarcelona

    Oeeehhh SNEL VERDUUUUURR(flower)
    EN IK HOU VAN BARCELONA <33333
    Goed even nog een keer gehe : David Villa, Lionel Messi, Gerard Pique, Cesc Fabregas, Xavi oohh Tello is ook wel leuk mihihi, en derest van mn favo's bij je andere storie spelen niet bij barca..
    Butyeaaah ik kan geen frans -a-

    1 decennium geleden
  • AndyS

    whooop snel verder..
    Nouja ik kan gewn frans dus ik snap dat frans sowieso niet hahaha
    Tenzij je vertaling onderzet enzo..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen