Foto bij ~17~

sorry voor dit saaie hoofdstuk maar hij moest er echt even tussen...
woow gewoon 20 abo's! Loveee yoou

“What are you girls going to do?”vroeg mijn vader terwijl Kate en ik onszelf aan het klaar maken zijn voor het feest waar we vanavond heen gaan. “We’re going to celebrate Colette living here.” was het blije antwoord van Kate. “I’m glad you two get allong this well.” zei hij nog voordat hij Kate’s kamer weer uitliep. Kate’s kamer was heel groot en had een eigen badkamer en inloopkast, eigenlijk was het hele huis groot. De kamer die ik had gekregen was groter dan de woonkamer bij mijn moeder thuis. Ik was goed terecht gekomen, mijn vader was een rijke man en woonde in een van de duurste wijken in Londen, en ik nu dus ook. Hij had mij een creditcard gegeven en gezegd dat ik alles wat ik wilde kopen. Ik had alleen niet zoveel met dure spullen, ik was het niet gewend en hoefde het eigenlijk ook allemaal niet. Natuurlijk hield ik zoals bijna elk meisje van shoppen, maar ik koop mijn kleren nou eenmaal liever bij een H&M of Topshop.

Nadat we onze jurkjes die we vanmiddag hadden gekocht aangetrokken hadden, krulde Kate mijn haar nog en deden we nog make-up op. Ik was er helemaal klaar voor, mijn eerste keer uit in Londen. Het zou vast heel anders zijn dan in de kleine stad waar ik woonde. Het was nog steeds zo warm dat we geen panty of jas nodig hadden. Dus daar gingen we met de taxi, in mijn zwarte jurkje met één mouw, richting de club waar het feest was. De taxi stopte voor een mooi oud gebouw, zoals er vele in Londen zijn. “So what do you think?”vroeg Kate. “Wow, just wow.”was het enige wat ik zei. Ik had wel verwacht dat het een groot gebouw zou zijn, het was Londen, maar dit was mooier en groter dan ik ooit had gedacht. “Kate!”riepen opeens drie meisjes die aan kwamen lopen. Ik herkende ze van foto’s op Kate’s kamer, het waren haar beste vriendinnen. “Girls this is Colette.”zei Kate toen de meisjes begroet had. “Hi, nice to meet you Colette. I’m Sarah.”zei een van de meisjes gelijk. “Nice to meet you to.” Zei ik waarnaar de andere meisjes zich ook voor stelde. “Let’s go inside and get this party started.” Zei een van Kate’s vriendinnen, die al iets te veel gedronken had. Snel gingen we naar binnen. De club was van binnen net zo mooi als aan de buitenkant, wel anders, hele modern, maar net zo mooi. Het leek van binnen nog groter dan aan de buitenkant, er waren zoveel mensen het leken er wel een paar duizend. “It’s really big.” Schreeuwde ik in Kate’s oor, omdat de muziek zo hard stond. “You think so?” “Yes.” “There clubs here that are even bigger than this one.” “Really?” zei ik helemaal verbaasd. “Yes.” Zei Kate nog voordat we de trap naar het VIP gedeelte opliepen. Ik was nog nooit in een VIP gedeelte van wat dan ook geweest, en eigenlijk had ik dat ook altijd onzin gevonden, maar nu vond ik het wel fijn. Deze club was zo druk dat ik me daar beneden echt claustrofobische zou voelen tussen al die mensen.Het was nog geen twaalf uur geweest en daarom was het in het VIP gedeelte nog niet zo druk. Het kwam me wel goed uit want we zaten nu gewoon op banken die er stonden en zolang we zaten deden mijn voeten niet zo pijn van mijn 15cm hoge hakken. Ik was niet echt gewend om hakken en een jurkje aan te doen met uitgaan, waar ik woonde deed nou eenmaal niemand dat, dus een hele avond op hakken staan zou vast een hel worden.

Kate’s vriendinnen waren heel gezellig en ik had het echt naar mijn zin. Het was nu de beurt aan Kate en mij om drankjes te halen. “What shall we order?” vroeg ik aan Kate toen we bij de bar waren aangekomen. “Let’s go for some tequilla shots.”zei ze en ze bestelde ze gelijk bij de jongen achter de bar. Het was inmiddels al veel drukker geworden dus het was best lastig om met die kleine glaasjes weer terug te lopen naar de tafel, maar het was gelukt. “CHEERS” schreeuwde we alle vijf tegelijk, we hadden al best veel alcohol op, en we dronken het glaasje leeg. Ik zette het glaasje neer op het tafeltje voor ons en toen ik opkeek keek ik recht in Liams gezicht.

Reageer (1)

  • Sweeter

    HAHA LIAAAAAM! WHOWEEE

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen