eeuwige kringloop
vroeger wordt vergeten,
nu wordt vroeger,
later word nu

enzo voor eeuwig door

alles komt terug
niets is eenmalig
in de kringloop van het leven

leef en geniet
na al het slechte
komen altijd weer goede dingen
geloof me!!

- wolf-of-the-moon -

Reageer (3)

  • Snowfox

    (huil)
    Ik huil omdat het zo mooi is
    (huil)
    prachtig(huil)

    1 decennium geleden
  • Fennec

    !!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Blacklights

    die is ook zo mooi!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen