nachtleven

met duisternis omringd.
met kalme stilte vergezeld.
roept angst op bij hen die hem niet kennen

maar zij die hem kennen,
weten dat hij ongevaarlijk is
al spookt er zoveel rond,
en hoor je enkel
geluiden die op gevaar duiden,

er zijn ook mooie geluiden,
zelfs in zijn angstaanjagende stilte
let en maar eens op
hoor ook het mooie,

de huilende wolf,
klinkt mischien als gevaar
maar let eens op hoe zijn stem
verweeft met de andere geluiden.

het concert van de nacht,
speelt een prachtige simfonie,
met krekels,uilen,geritsel
door de wint in de bomen
en haar zanger,de wolf

- wolf-of-the-moon -

Reageer (3)

  • Snowfox

    Mooi!

    1 decennium geleden
  • Fennec

    That's true!

    1 decennium geleden
  • Blacklights

    yeah!!!!!!!!
    wolfen zijn mooie wezens maar ik blijf toch van biggetjes en ezeltjes houden.
    (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen