manenlied
heft zijn kop.
de klanken van zijn stem,
geven zijn emotie aan het woud.
laten het de roedel weten.

de tonen,
hoog en helder
de melodie van de nacht,
het lied aan de maan
onder de midzomernachtzon




- wolf-of-the-moon -

Reageer (3)

  • LindaDeMol

    deze is ech mooi :o
    ecgt
    wolven zijn mooi en lief en een van mijn favo dieren

    1 decennium geleden
  • Snowfox

    Wauw!!!

    1 decennium geleden
  • Fennec

    mooi!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen