maangeest
eenzaam staar ik omhoog
de maan,zo mooi
staat aan de hemel als een helder oog
alsof hij over me waakt

de wolf huilt
ik zucht
en val in slaap
morgen zie ik wel verder

- wolf-of-the-moon -

Reageer (3)

  • LindaDeMol

    mooi mooi XD ik vind gedichten lezen en schrijven leuk

    1 decennium geleden
  • Snowfox

    Zo mooi

    1 decennium geleden
  • Blacklights

    wooooooooooooooooooooooow
    (ik weet gewoon niet wat ik kan zeggen)
    vind echt mooi!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen