alweer bij H22 :o
x.

POV Niall
Met zijn vieren wachten we op Céline en Harry. Het duurt ons echt te lang dus ik ga maar even kijken.
Ik loop naar Harry’s deur en loop zonder te kloppen de kamer in. Ik moet grijzen om wat ik daar antref. Harry en Céline, zoenend in het midden van de kamer.
Eigenlijk is het best wel awkward dat ik hier sta. Ik kuch. ‘Harry, Céline..?’ Ze laten elkaar los en kijken mij beschaamd aan.
‘I’ll wait in the livingroom, but hurry up you two’ zeg ik lachend en ik loop de kamer uit.
‘Are they coming’? vraagt Louis op een zeurderige toon. Hij lijkt net een klein kind. ‘They were busy with things’
‘What kind of things?’ vraagt Louis weer. Hij kijkt me diep aan. Ik kijk naar naar Zayn en Liam die nog steeds niks gezegd hebben.
‘No.. Don’t say it Niall.. Don’t say they kissed’ Louis kijkt me smekend aan.
Ik schiet in de lach. ‘Did they kissed eachother?’ Zayn dit keer. ‘Yes they did’ bevestig ik.
We kijken op omdat Céline en Harry in de deuropening staan.
‘You cheated on me Harry’ zegt Louis met een zogenaamde vertrietige stem. We lachen allemaal en lopen de deur uit.

POV Céline
We lopen langs de receptie, waar nog steeds hetzelfde meisje zit. Harry slaat een arm om me heen en ik kan het niet laten om het meisje aan te kijken. Ze ziet het en kijkt me oogrollend aan. Ze kan gewoon niet hebben dat ik gelijk had.
Als we het hotel uit lopen worden we overwelmt door allemaal flietsen. Ik voel Harry’s armen om me heen en sla mijn handen voor mijn ogen. Wat is dit?
Ik hoor heel veel stemmen die namen roepen.
‘Harry! Louis! Zayn! Oh my God, it’s Niall! Look at Liam!!’
Waren dit fans,of waren er ook paparazzi bij? Ik wist het niet meer. Ik loop snel door. De deuren van een busje gaan open en ik word er in gepropt.
Als de deuren weer dicht gaan durf ik pas te kijken. ‘What was that?’ ik kijk geschrokken door de bus.
‘Fans and paparazzi’ zegt Zayn. ‘Both?’ vraag ik. Zayn knikt en ik zucht.
‘Okay, next subject. To witch restaurant should we go?’ Niall. Ik moet lachen. Het is algemeen bekend in het Directioner-fandom dat Niall en eten onafscheidelijk zijn, en dan begint hij er ook nog over. ‘I prefer some Chinese food, how about you guys?’ vraagt Liam. Iedereen stemt in. Mij maakt het niks uit waar we eten. Al was het bij McDonalds. Ik was allang blij dat ik met de jongens op stap mocht. Ik was een fan. Al een tijdje. Ik kende hun door en door via het internet. Maar Harry, Liam, Louis, Zayn en Niall kende mij pas een kleine twee dagen. Een kleine twee dagen en ik mocht met hun mee uiteten en Harry had me gezoend. Wie weet hoelang die kus had geduurd als Niall niet binnen was gekomen?
Het schiet me te binnen dat ik Harry nog niet heb verteld dat we op de tv zijn geweest. Zal ik het nu vertellen? Of later?
Later. Ik wil me concentreren en genieten van het moment. Ik zit hier in een bus met One Direction.

-

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen